Sport

2017.12.20. 13:24

Kikászálódna a hullámvölgyből a MEAFC

Miskolc - A férfi kosárlabda NB I/B Piros csoportjának 12. fordulójában a Nyíregyháza Blue Sharks-ot fogadja a MEAFC szerdán.

Miskolc - A férfi kosárlabda NB I/B Piros csoportjának 12. fordulójában a Nyíregyháza Blue Sharks-ot fogadja a MEAFC szerdán.

Miskolci EAFC – Nyíregyháza Blue Sharks

(Miskolc, Egyetemi Körcsarnok, szerda, 17.30)

Walke Károly, a Miskolci EAFC edzője: – Nagyon nehéz mérkőzés előtt állunk, több okból. Az egyik, hogy olyan Nyíregyháza ellen kell pályára lépnünk, akik jó szériában vannak, mentálisan és egyéb tekintetben is, sorozatban nyerik a mérkőzéseiket, különösen amióta megérkezett az új szerb légiósuk. Velük ellentétben, mi egy hullámvölgyben vagyunk, és korábbi gondjainkat tetőzi, hogy néhányan betegség miatt nem tudnak játszani, Béres és Orliczki B. hiánya pedig leszűkíti a rotációs lehetőségeinket. De ezektől függetlenül szeretnénk a valós arcunkat mutatni, nem azt, amit a Honvéd ellen lehetett látni. A maximumon akarunk játszani, de hogy ez mire lesz elegendő, azt majd a lefújás után fogjuk látni.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!