Sport

2016.12.03. 10:57

ÓAM-Ózdi KC: A kulcsemberek formája dönthet Törökszentmiklóson

Ózd - A férfi kézilabda NB I/B 11. fordulójában a Törökszentmiklósi Székács otthonában lép pályára az ÓAM-Ózdi KC szombaton 18 órától.

Ózd - A férfi kézilabda NB I/B 11. fordulójában a Törökszentmiklósi Székács otthonában lép pályára az ÓAM-Ózdi KC szombaton 18 órától.

Férfi NB I/B, Keleti csoport, 11. forduló

Törökszentmiklósi Székács – ÓAM-Ózdi KC

(Törökszentmiklós, szombat, 18.00)

Szakál György, az ÓAM-Ózdi KC edzője: – Háromesélyes mérkőzésre utazunk Törökszentmiklósra. A Székács masszív, mindenkire veszélyes csapat, rövid idő alatt NB I/B-s újoncból a középmezőny tagjává nőtte ki magát. A kulcsemberek formája dönthet ezen a mérkőzésen, egyértelműen a két pont megszerzéséért utazunk az alföldi városba. Az elmúlt hetekben felfelé ívelő formát mutat a csapat, még akkor is igaz ez, ha legutóbb kikaptunk a listavezető Ferencvárostól. Nagyon bízom benne, hogy a hátralévő két idegenbeli találkozóra ezt át tudjuk menteni. Rendkívül fontos meccsek előtt állunk, mert a középmezőny rendkívül sűrű, sokszor csak a gólarány rangsorolja a csapatokat. Éppen ezért minden pontra nagy szükségünk van. Az előző idényben nyeri tudtunk a Székács vendégeként, most ugyanezt szeretnék megismételni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!