Sport

2016.11.26. 20:11

Cigánd SE: eredményesek lehetnek, ha még nagyobb szívvel küzdenek

Cigánd - A labdarúgó NB II 18. fordulójában a Cigánd SE idegenben lép pályára a BFC Siófok ellen vasárnap 13.00-tól Siófokon.

Cigánd - A labdarúgó NB II 18. fordulójában a Cigánd SE idegenben lép pályára a BFC Siófok ellen vasárnap 13.00-tól Siófokon.

BFC Siófok – Cigánd SE (Siófok, vasárnap, 13.00)

Szénay Péter, a CISE szakmai igazgatója: – A hazai bemutatkozásunk a múlt hét végén sajnos nem sikerült… Az első fél órában jól játszottunk a Mosonmagyaróvár ellen, de a kihagyott helyzetek után már ideges volt a csapat, és nem koncentrált a játékra. Három-négy emberünk nem mutatta azt a játékot, amihez hozzá voltunk addig szokva, s ezt megérezte a csapat, valamint a cserejátékosok sem tudtak most változást hozni. Az eddigi 17 forduló statisztikáját megnézve az is látszik, hogy 7 mérkőzésen csak egy góllal kaptunk ki, tehát lehetne jelenleg sokkal több pontunk, de ha már ez nem sikerült, akkor az ősszel még hátralévő három fordulóban kell minél több egységet összegyűjteni. Ennek szellemében megyünk Siófokra is, ahová már szombaton elutazunk. Miként egyik találkozó sem, úgy ez sem lesz egy könnyű mérkőzés, de ha mindenki még nagyobb szívvel fog küzdeni, akkor eredményesek lehetünk.

A CISE-nél Varga K. beteg, viszont eltiltás nem nehezíti a szakember munkáját az összeállítás tervezésekor.

A cigándiak várható kezdőcsapata: Egyed – Molnár, Sipos (Csicsvári), Csicsvári (Raducu), Szilágyi – Oltean (Kasza), Baksa – Nagy, Katona (Kiss), Angyal – Popescu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!