Sport

2016.06.20. 09:37

Úszással gyarapították Jabil-pontjaikat

Tiszaújváros - Mintegy kétszázötvenen éltek a lehetőséggel és úszással gyarapították tovább pontjaikat.

Tiszaújváros - Mintegy kétszázötvenen éltek a lehetőséggel és úszással gyarapították tovább pontjaikat.

A Jabil 3Próba szabadidősport eseménysorozat vasárnapi második felvonásának a Tiszaújvárosi Sportcentrum fedett uszodája adott otthont.

Ajándékot kaptak

A hagyományosan a Tiszaújvárosi Triatlon Klub által megrendezett eseményre már korán reggeltől lehetett jelentkezni a helyszínen, melyhez nem kellett más, csak az első próbán, a kerékpározáson díjmentesen kiváltott próbafüzet. A futamokat a regisztráció sorrendjében osztották be. A 400 méteres, 20 perc alatt teljesítendő kispróba 3, míg a 40 perces szintidővel kiírt 1000 méteres nagypróba 5 pontot ért. A próbát teljesítők – a partot érést követően – emblémázott úszósapkát és egy kis frissítőt kaptak ajándékba. A helyszínen kisorsoltak egy-egy darab emblémázott fürdőköpenyt, melyet Luts Ivan (Jabil), illetve Sávolyi Sára vihetett haza. A két-két darab emblémázott tornazsákot Szigeti Judit, Varró Bálint (mindketten Jabil), illetve Mezei Dóra és Dobosné Klaj Mónika nyerte meg. A Jabil-dolgozók további öt darab meglepetésajándékra – emblémázott törülközőre – is számíthattak. Fortuna jóvoltából ezeket Fazekas Gábor, Dobó Adorján, Németh Ádám, Varga Lajos és Murvai János érdemelte ki.

Futással ér véget

A sorozat július 8-án, pénteken a futással fejeződik be. A hagyományos Jabil 1/3 Maratonon 3,5 (egyéni, váltó) és a 14 km-es távok közül lehet majd választani. A harmadik próba után a 12 pontot, vagy annál többet teljesítők között értékes sportszer-ajándék­csomagokat sorsolnak ki. A legalább 15 pontot kiérdemlők joggal pályázhatnak a fődíjra is, mely nem más, mint két darab (egy-egy fő a Jabil-dolgozók és a lakosság köréből), egyszemélyes, 4 napos utazás (3 éjszaka, repülőjegy, szállás félpanzióval, reptéri transzfer) Európa egyik legnagyobb utcai futóversenyére, a szeptember 25-i Berlin Maratonra.

- ÉM-SZIS -


További információ

Tiszaújvárosi Triatlon Klub

Telefon: 49/540-094

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!