Sport

2016.01.04. 12:51

Nem fogadták el a trénert

<em>Azt természetesen nem állíthatjuk, hogy a döntés a levegőben lógott – különösen a vasárnap esti örökrangadó előtt –, az viszont tény, hogy a sportág berkeiben nyílt titok volt a „külön út”. A gárda játékosainak egy része, a hírek szerint elsősorban a kanadaiak, kezdettől fogva nem fogadták el Mayer Pétert, vagy inkább nem szimpatizáltak vele</em>. <strong>Kolodzey Tamás írása</strong>.

Azt természetesen nem állíthatjuk, hogy a döntés a levegőben lógott – különösen a vasárnap esti örökrangadó előtt –, az viszont tény, hogy a sportág berkeiben nyílt titok volt a „külön út”. A gárda játékosainak egy része, a hírek szerint elsősorban a kanadaiak, kezdettől fogva nem fogadták el Mayer Pétert, vagy inkább nem szimpatizáltak vele. Kolodzey Tamás írása.

A jégcsarnokba járó szakmabeliek, sőt maguk a szurkolók is sokat beszéltek erről, és néhányan már előre borítékolták a most bekövetkezett fejleményeket.

Bárkivel váltottunk szót, azt „természetesen” senki nem ismerte el, hogy a játékosok alig várták az edzőcserét, miként arra sincs bizonyíték, hogy az elmúlt hetekben elszenvedett vereségek és a szerényebb záróharmadok a „figyelemfelhívás” eszközei lettek volna. Mivel elfogyott a 10 pont előny, megfagyott a levegő a menesztett tréner körül – a döntés pedig megszületett. Jó vagy rossz? Most még senki nem tudja.


Budapest, Miskolc - A Fradi elleni Mol ligás esti meccsen már Jason Morgan irányította a piros-feketéket. tovább »

Miskolc - Amint arról már beszámoltunk, vezetőedzőt váltottak a DVTK Jegesmedvék Mol-ligás jégkorong csapatánál. tovább »

Miskolc/Budapest - Felmentette a vezetőedzői feladatok alól Mayer Pétert a jégkorong MOL Ligában címvédő és listavezető DVTK. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!