Sport

2015.12.02. 13:06

DVTK vs. MTK – Így állhat fel a Diósgyőr

Miskolc – A szerdán 18.30-kor kezdődő Diósgyőri VTK – MTK Budapest NB I-es mérkőzés előtt megnéztük milyen változás várható a DVTK összeállításában, felépültek-e a sérültek.

Miskolc – A szerdán 18.30-kor kezdődő Diósgyőri VTK – MTK Budapest NB I-es mérkőzés előtt megnéztük milyen változás várható a DVTK összeállításában, felépültek-e a sérültek.

A DVTK-nál Grumic eltiltott, Halmai és Bősz sérült, viszont Egerszegi eltiltása lejárt, így ő szerephez juthat, amennyiben Bekő Balázs is úgy gondolja.

A mérkőzésről élőben tudósítunk a Borsod Online-on 18.30-tól: dvtk.boon.hu.


A DVTK várható kezdőcsapata:

Rados – Okuka, Lipták, Tamás, Husic – James, Kitl – Barczi, Koman, Bacsa – Novothny.


[poll id="1053"]



Miskolc - Szerdán 18.30-tól Diósgyőri VTK – MTK Budapest mérkőzést rendeznek Diósgyőrben, a labdarúgó NB I-ben. A mérkőzésről élőben tudósítunk a Borsod Online-on. tovább »

Miskolc - A szombati DVTK - Paks meccs után két diósgyőrieket érintő esetet is tárgyalt az MLSZ Fegyelmi Bizottsága kedden. tovább »

Budapest - A Puskás Akadémia 1-1-es döntetlent játszott a vendég Újpesttel a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójában, melyet november elejéről halasztottak el a Norvégia elleni Európa-bajnoki pótselejtezős párharc miatt. tovább »

Felcsút - Az Újpest a 94. percben szerzett góllal 1-1-es döntetlent ért el a Puskás Akadémia vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga november elejéről a magyar válogatott Norvégia elleni Európa-bajnoki pótselejtezője miatt elhalasztott 15. fordulójának keddi mérkőzésén. tovább »

Miskolc - Dr. Makkai Orsolya személyében a december 1-től szóvivővel bővült a Diósgyőri VTK stábja. tovább »

Budapest - A Debrecen után papíron egy újabb erős ellenfél vár a listavezető Ferencvárosra az OTP Bank Ligában, melynek hétközi, 15. fordulójában a címvédő, s az utóbbi időben javuló formát mutató Videoton látogat a Groupama Arénába. tovább »


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!