Sport

2015.11.14. 18:20

Labdarúgó NB III - „Ma még a guruló labdába is belefejeltünk”

A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 16. fordulójában szombaton négy megyei csapatunk szerepelt.

A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 16. fordulójában szombaton négy megyei csapatunk szerepelt.

Putnok FC – Somos SE 2-1 (0-0)

Putnok, 200 néző. V.: Farkas.

Putnok: Botló - Süttő, Nagy, Belényesi, Nyisalovits, Fehér, Tóth Sz., Zimányi Á. (Horváth Sz.), Madarász, Molnár M. (Bene), Marcinaskó (Kovács P.). Edző: Koszta Péter.

Somos SE: László - Debreceni (Csóka), Híves, Sólyom, Szilágyi, Fitos (Kalácska), Albert, Sulcz, Kerényi, Liszka, Czimmermann (Romhányi). Edző: Kovács László.

G.: Süttő, Bene, ill. Romhányi. Jók: Süttő, Nyisalovits, Tóth Sz., ill. senki.

Koszta Péter: - Ha a helyzeteink felét berúgjuk, akkor is nagyon sima lett volna.

Kovács László: - Nem tudtuk kihasználni az első félidei mezőnyfölényünket, gyámoltalanok voltunk és a végén elment a három pont.


Felsőtárkány SC – Cigánd SE 3-1 (1-0)

Felsőtárkány, néző. V.: Pillók.

Felsőtárkány: Herceg - Juhász, Papp, Kálmán R., Nagy Z., Zsély, Bocsi (Nagy), Kálmán J., Reznek, Babos (Csirmaz), Molnár. Edző: Uray Attila.

Cigánd: Sánta - Varga K., Fekete, Sipos (Katona), Kinczel, Burics, Ur, Baksa (Ohár), Barcsay (Kovács), Roszel, Popescu. Edző: Fogarasi Zoltán.

G.: Reznek (2), Babos, ill. Katona. Kiállítva: Varga K. (65.). Jók: az egész csapat, ill. senki.

Uray Attila: - Az elmúlt időszakban számos olyan meccset veszítettünk el, amelyet meg kellett volna nyernünk, ma végre sikerült. Nem vagyunk könnyű helyzetben de ma mindenki maximálisan odatette magát és nagyon jól játszottunk. Gratulálok a csapatnak, úgy érzem megérdemelten nyertünk.

Fogarasi Zoltán: - Gratulálok ellenfelünknek akiknek tálcán kínáltuk fel a három gólt. Ma még a guruló labdába is belefejeltünk, tiszta kabaré volt amit védekezés címszó alatt műveltünk. A hetek óta tartó súlyos egyéni hibáink ma is előjöttek, amit tetőzött a kommunikáció hiánya is, így nem lehetett más a találkozó végkimenetele mint vereség. Természetesen a kudarcért vállalom a felelősséget, de néhány magát „menőnek” tartó játékosomnak is el kell gondolkodnia a jövőjén.


Termálfürdő Tiszaújváros FC – Rákospalotai EAC 1-2 (1-1)

Tiszaújváros, 150 néző. V.: Györki.

Tiszaújváros: Tóth Cs. - Polényi, Fodor, Hajdu (Hussein), Molnár F., Sigér, Angyal, Kerekes, Bussy, Katona (Kovács), Molnár L. Edző: Bocsi Zoltán.

REAC: Ordasi - Balázs, Borsos, Kollár, Kasza, Lászka, Németh (Pálmai), Illés, Kiss, Csiszár, Imecz (Krasznai, Pásztor). Edző: Dinka Balázs.

G.: Hajdu, ill. Imecz, Csiszár. Jók: senki, ill. Borsos, Lászka, Csiszár, Illés.

Bocsi Zoltán: - Katasztrófális teljesítményt nyújtottunk a mai napon, aminek vereség lett az eredménye.

Dinka Balázs: - Egy jó csapat otthonában a pálya talaja miatt egy küzdelmes mérkőzést játszottunk. Tudtunk szerezni két gólt amivel sikerült megnyernünk a mérkőzést. Gratulálok a csapatomnak.


Nyíregyháza SFC - Kazincbarcikai SC 2-2 (2-0)

Nyíregyháza, 1600 néző. V.: Nazsa.

Nyíregyháza: Ovszijenko - Szokol, Rubus, Törtei, Farkas, Abdouraman, Ramos, Zofcák, Csorba (Kosztics), Rezes, Pölöskey. Edző: Mátyus János.

Kazincbarcika: Szabó - Szemere, Lipusz (Illés) Privigyei (Odrobéna), Nagy P, Lakatos, Irhás, Illés, Barzsó (Kalász), Farkas, Nagy R. Edző: Vincze Richárd.

G.: Abdouraman (2), ill. Lipusz (2). Jók: Törtei, Abdouraman, ill. az egész csapat.

Mátyus János: - Nehéz mérkőzés volt, sajnos a kettős menetelésben elfáradtunk, elfogytunk. Sajnálom, hogy nem sikerült győzelemmel búcsúznunk a lelkes közönségünktől. Nincs megállás, hiszen a jövő héten még két fontos mérkőzésünk lesz.

Vincze Richárd: - Minden játékost és segítőt dicséret illeti. Szünetben azt mondtam a játékosoknak, hogy méltó ellenfelei vagyunk a listavezetőnek, ám két pontrúgásnál figyelmetlenek voltunk. A második félidő elején két kontrából sikerült a kapuba találni, és amire ősszel nem volt példa: ponttal távozunk Nyíregyházáról.


Budapest, Cigánd, Kazincbarcika, Miskolc, Putnok, Tállya, Tiszaújváros - Az 51 csapatos labdarúgó NB III Keleti csoportjának sorsolása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!