Sport

2015.09.26. 11:52

Mezőkövesd Zsóry FC: Gyulán a Szeged ellen

Mezőkövesd - A labdarúgó NB II 8. fordulójában a Szeged 2011-Grosics Akadémia vendégeként lép pályára Gyulán a Mezőkövesd Zsóry FC együttese szombaton 16 órától.

Mezőkövesd - A labdarúgó NB II 8. fordulójában a Szeged 2011-Grosics Akadémia vendégeként lép pályára Gyulán a Mezőkövesd Zsóry FC együttese szombaton 16 órától.

Szeged 2011-Grosics Akadémia – Mezőkövesd Zsóry FC (Gyula, szombat, 16.00)

Benczés Miklós, a Mezőkövesd Zsóry FC vezetőedzője: – A hétközi Magyar Kupa-vereségünknek nem tulajdonítok nagy jelentőséget: végig partiban voltunk a békéscsabaiakkal, akikkel szemben a hosszabbításban buktunk el. Azoknak adtam bizonyítási lehetőséget, akik korábban kevesebbet szerepeltek. Helytálltunk, végül kikaptunk és kiestünk, ez benne van a labdarúgásban. Szerda este óta előretekintünk, hiszen folytatódik az NB II-es bajnokság, az pedig köztudott, hogy a sorozaton nagy terveink vannak. A Szeged több arcát mutatta már a pontvadászat során: ha elkapja a fonalat, bárkinek kellemetlenséget okoz. Ennek ellenére az a célunk, hogy 3 ponttal térjünk haza. Ehhez az kell, hogy ne csak a találkozó egyes szakaszaiban kontrolláljuk a játékot, hanem folyamatosan, egészen a lefújásig. Ez volt a Gyirmót elleni, itthon vívott összecsapásunk legnagyobb tanulsága. A meccset Gyulán játsszuk, azok a szurkolóink tehát, akik elkísérnek minket, a fürdővárosba jöjjenek és ott biztassanak minket, nagy szükségünk lesz a támogatásukra.

A mezőkövesdi játékosok közül Tóth L. és Rácz sérült, egyikük sem szerepelhet, a felépült Bajzát viszont már valószínűleg a szakvezetés rendelkezésére áll.

A Mezőkövesd Zsóry FC tervezett csapata: Dombó – Nagy J., Dvorschák, Devecseri, Fótyik – Takács P., Szeles, Polényi G., Molnár G., Heffler – Máté J.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!