Sport

2015.08.14. 14:06

Megye III - Az ötből négy csoport lett

Miskolc - Az MLSZ megyei igazgatósága beosztotta a III. osztályú csoportokat.

Miskolc - Az MLSZ megyei igazgatósága beosztotta a III. osztályú csoportokat.

A részletekről Sajti Viktor igazgató mondta:

Az egyik legnagyobb

– Minden évben igyekszünk a legnagyobb gondossággal összeállítani a listát a befutott nevezések vizsgálata után. Elsősorban a földrajzi elhelyezkedés a fő szempont, mert az ok nyilvánvaló: az egyes sportszervezetek költségvetésében egyik legnagyobb tételt éppen az utazások teszik ki. Országos viszonylatban – örömünkre – az egyik legnagyobb létszámú a mi harmadik vonalunk. Ez nemcsak a sportolók számát tekintve képez komoly hátteret, és ad előrelépési lehetőséget egyénnek és közösségnek egyaránt, hanem a játékvezetőinknek – az idősebbeknek és a fiatalabbaknak egyaránt – is figyelemre méltó szakmai kihívást jelent. Évről évre vannak új jelentkező csapatok, számukra, akárcsak a régieknek, minden segítséget megadunk. A konzultációt és a személyes kapcsolattartást alkalmazzuk leginkább. Végül nem mindenkinek sikerült ebben a kiírásban elindulni, de reményeink szerint jövőre már náluk sem lesz gond. A kezdésekről a napokban határozunk.

ÉM-KT


A megyei III. osztályú mezőnyök

Miskolc csoport: Borsodivánka SE, Bükkábrány BSCE, Bükkszentkereszt SK, Köröm SK, Mályi SE, Mezőcsát VSE II, Mezőkeresztes VSE, Mezőnyárádi SE, Sajóörös KSE, Szakáld KSE, Szomolya SE, Tiszabábolna SE, Tiszalúc NKSE, Tiszapalkonyai SE.


Encs csoport: Abaújkér KSE, Baktakék TSZSE, Golop KSE, Hernádvécse LE, Hernádvécse SC, Korlát SE, Megyaszó KSE, Méra KSZSE, Monok KKSE, Novajidrány TSZSE, Szalaszend KSE, Vilányi HSE, Vizsolyi SE.


Zemplén csoport: Bodrogolaszi KSE, Cigándi Innovációs és Ifjúsági Sportegyesület SE, Felső-Hegyköz SE, Füzéri SK, Györgytarló, Hercegkút TC, Kovácsvágási KSK, Mádi ÖFI SE, Mikóházi SE, Olaszliszka SE, Ricse NÖSE, Taktaharkányi SE, Taktaszada KSE, Tarcal FCE.


Kazincbarcika csoport: Alsóvadászi SE, Borsodszentgyörgyi SE, KSE Felsőtelekes, Gesztelyi FCE, Hangonyi SE, Nyirjes Szirma LTSE, Sajókaza SE, Sajószentpéteri TSE, Szendrőládi TSE, Zubogy KSE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!