Sport

2015.07.03. 10:52

Kitl nagyon közel a DVTK-hoz

Miskolc - A nyári átigazolási idény egyik legkeresettebb és a cseh Sparta Prahánál eltöltött próbajátéka óta az egyik legismertebb játékos (aki nem a legjobb egészségi állapotban vett részt ezen a tesztelésen, és produkciójáról nem túl hízelgően nyilatkoztak a csehek), akár már pénteken a DVTK labdarúgója lehet.

Miskolc - A nyári átigazolási idény egyik legkeresettebb és a cseh Sparta Prahánál eltöltött próbajátéka óta az egyik legismertebb játékos (aki nem a legjobb egészségi állapotban vett részt ezen a tesztelésen, és produkciójáról nem túl hízelgően nyilatkoztak a csehek), akár már pénteken a DVTK labdarúgója lehet. Kitl Miklóssal és az őt eddig foglalkoztató sportszervezettel, az NB I-ből a harmadik vonalba zuhanó Kecskeméti TE-vel is közel van a megegyezéshez a diósgyőri klubvezetés, így nem kizárt, hogy a 18 éves, 189 centi magas, bal lábas, támadó középpályás leigazolását, szerződtetését már ma bejelentik a DVTK-nál.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!