Sport

2015.07.13. 08:41

DVTK: Sütő Szilárd lett az utánpótlás szakmai igazgató és az NB III-as vezetőedző

Miskolc - Bene Ferenc távozásával megüresedett a DVTK utánpótlás szakmai igazgatói pozíciója. A diósgyőri utánpótlás új vezetője és egyben az NB III-as csapat vezetőedzője Sütő Szilárd lett.

Miskolc - Bene Ferenc távozásával megüresedett a DVTK utánpótlás szakmai igazgatói pozíciója. A diósgyőri utánpótlás új vezetője és egyben az NB III-as csapat vezetőedzője Sütő Szilárd lett.

Ahogy arról már a Borsod Online-on korábban beszámoltunk: a 35 éves szakember ugyan szóban nemrégiben elkötelezte magát az Egri Sportcentrum SE-hez, csakhogy „megtalálta” a DVTK ajánlata…

- Sütő Szilárd személyében megtaláltuk azt a szakembert, aki mind szakmailag, mind emberileg alkalmas arra, hogy a nem kevés munkával felépített, a közelmúltban új alapokra helyezett diósgyőri utánpótlásképzésben folyó munka folyamatossága ne szakadjon meg – mondta el Árki Gábor, a DVTK sportigazgatója a DVTK honlapjának.

Árki Gábor megerősítette azt az információnkat, miszerint a DVTK NB III-ban induló második csapatának (az utánpótlás szakmai igazgatói feladatai mellett) Sütő Szilárd lesz a vezetőedzője.

Nem gondolkodtam sokat az ajánlaton – nyilatkozta Sütő Szilárd, a DVTK utánpótlás szakmai igazgatója a dvtk.eu-nak. – Nagyon nagy megtiszteltetés ide tartozni. Ez egy olyan klub és olyan közeg, amiért érdemes dolgozni. Egriként, gyerekkoromban többször megfordultam itt. Az NB III-as bajnokságot jól ismerem, hiszen legutóbb Felsőtárkányban vállaltam munkát, a cél a bennmaradás volt, ami szerencsére sikerült. Erős bajnokságra kell felkészülnünk, és nincs már sok időnk erre, hiszen augusztus elején indulnak a küzdelmek. A munkát már megkezdtem, találkoztam több alkalommal, a játékosokkal is, edzettünk a héten minden nap és természetesen váltottunk már néhány szót a kollégákkal is. Azon leszek, hogy a tudásommal a Diósgyőrt hasznára legyek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!