Sport

2015.06.17. 20:03

Magyar Kupa: csütörtökön döntenek

Nem szombaton és nem Hidasnémetiben (<a href="http://www.boon.hu/magyar-kupa-junius-20-an-jatszanak-a-harmadik-helyert/2856015" target="_blank">ahogyan azt korábban írtuk</a>), hanem csütörtökön 17 órától Tornyosnémetiben mérkőzik meg egymással a Hidasnémeti VSC illetve a Felsőzsolca VSC labdarúgó csapata a harmadik Magyar Kupa országos főtáblás helyért.

Nem szombaton és nem Hidasnémetiben (ahogyan azt korábban írtuk), hanem csütörtökön 17 órától Tornyosnémetiben mérkőzik meg egymással a Hidasnémeti VSC illetve a Felsőzsolca VSC labdarúgó csapata a harmadik Magyar Kupa országos főtáblás helyért.

Amint az ismert, korábban úgy volt, hogy Borsod-Abaúj-Zemplén megye négy csapatot „ad fel" az országos főtáblára, ám ezt a számot az MLSZ néhány napja háromra csökkentette (szinte minden megyét érintette a csökkentés), így a legjobb négybe került, s a megyei kupa elődöntőt elvesztő két csapatnak meg kell mérkőznie ezért az egy helyért. Szerencs és Tállya együttese egyébként már ott van a főtáblán. A találkozót azért kell már most megrendezni, mert az Igazgatóságnak pénteken le kell adnia az indulók névsorát az MLSZ-nek.

ÉM


Hidasnémeti és Felsőzsolca a pályán dönt a Magyar Kupa országos főtáblájáról. tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!