Sport

2015.04.14. 10:50

TVK-Mali TK: Háromból három arany

Balatonboglár, Tiszaújváros - Hibátlan produkcióval rukkoltak elő az elmúlt hétvégén, Balatonbogláron, a BÚI Duatlon Országos Ranglistaversenyen a TVK-Mali TK sportolói.

Balatonboglár, Tiszaújváros - Hibátlan produkcióval rukkoltak elő az elmúlt hétvégén, Balatonbogláron, a BÚI Duatlon Országos Ranglistaversenyen a TVK-Mali TK sportolói. A három tiszaújvárosi induló mindegyike megnyerte kategóriáját a sprint távú, 5 km futásból, 20 km kerékpározásból és 2,5 km futásból álló erőpróbán, ráadásul a férfi abszolútban a kiválóan összedolgozó Lehmann-testvérek, Bence és Csongor végzett az első két helyen. A junior lányoknál győztes Zelovics Dóra számára főpróba volt ez a verseny a hétvégén, a spanyolországi Merilla városában rendezendő felnőtt, triatlon Európa-kupára, mely a nyári, bakui Európai Olimpiai Játékok válogatója is egyben.

A TVK-Mali Triatlon Klub mintegy ötven tagú csoportja április 13-18. között, a felkészülés ezen szakaszában már hagyományosnak mondható helyszínen, Bükkszentkereszten gyakorol tovább. A Bükk-hegység adottságait kihasználó kerékpáros- és futó tréningek mellett három alkalommal úszó-edzés is szerepel a programban, melyet a diósgyőri uszodában végeznek el Lehmann Tibor, Fodor Ágnes, Filep Csaba, Baráth Tamás és Balogh Bence tanítványai.

Eredmények

  • Férfi abszolút: 1. Lehmann Bence, 2. Lehmann Csongor
  • Junior nők: 1. Zelovics Dóra
  • Junior férfiak: 1. Lehmann Bence
  • Ifjúsági fiúk: 1. Lehmann Csongor.
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!