Sport

2015.01.20. 12:47

Milos Krstic: több, mint próbajáték?

Miskolc - Az Észak-Magyarország értesülései szerint a vasárnap Diósgyőrbe érkezett szerb középpályás, Milos Krstic nem próbajátékon vesz részt.

Miskolc - Az Észak-Magyarország értesülései szerint a vasárnap Diósgyőrbe érkezett szerb középpályás, Milos Krstic nem próbajátékon vesz részt. A 27 éves labdarúgó, aki eddigi pályafutása során többek között az Olympique Marseille játékosa is volt, szabadon igazolható, és amennyiben sikerül vele megállapodnia Árki Gábornak, a DVTK sportigazgatójának, akkor tavasztól a piros-fehérek játékosaként folytatná.

Az Észak-Magyarország azt is megtudta, hogy a szezon első edzésén feltűnt két próbajátékos közül Dajan Ponjevic távozása azt követően vált biztossá, hogy befutott Senad Husic. Ugyanis a bosnyák védőnek az esetben lett volna csak esélye a kerettagság elnyerésére, ha a Husic iránti kereslet realizálódik. Ennek hiányában Ponjevic, miután részt vett a pénteki fizikai felmérőn, távozott Diósgyőrből.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!