Sport

2014.11.18. 10:56

Mezőkövesd Zsóry FC: Győzelemmel búcsúzni a Ligakupától

A Labdarúgó Ligakupa csoportmeccseinek utolsó fordulójában a Balmazújvárost fogadja a Mezőkövesd csapata kedden 15 órától.

A Labdarúgó Ligakupa csoportmeccseinek utolsó fordulójában a Balmazújvárost fogadja a Mezőkövesd csapata kedden 15 órától.Mezőkövesd Zsóry FC – Balmazújvárosi FC (Mezőkövesd, kedd, 15.00)

Tóth László, a Mezőkövesd Zsóry FC vezetőedzője: – A Ligakupa mérkőzés jó felkészülést jelent, egyfajta edzést. Már nem juthatunk tovább, ebből a szempontból számunkra nincs tét, így felszabadultan futballozhatunk, és olyan elemeket is gyakorolhatunk, amelyek majd előfordulhatnak a hét végi NB II-es rangadón, a Vasas ellen, amelyen nagyon sok múlik a jövőre nézve. Ha jó egyéni teljesítmény akad, akkor ezt természetesen nem fogjuk figyelmen kívül hagyni a piros-kékek elleni, szombat délutáni összeállítás szempontjából. A kupasorozattól egyébként jó játékkal és győzelemmel akarunk búcsúzni, a balmazújvárosiakkal szemben kötelező megszereznünk a győzelmet.

A Mezőkövesd Zsóry FC várható kezdőcsapata: Szántai – Búrány, Menyhért Á., Szeles, Engel – Hanzl, Dorkó, Tajthy, Csirmaz – Pantovic, Menougong.

A csoport további programja, kedd, 18.00: Dunaújváros-PASE – MTK Budapest.

A C-csoport állása

1. DUNAÚJVÁROS-PASE 5 4 1 - 17-6 13

2. MTK BUDAPEST 5 4 - 1 14-7 12

3. Mezőkövesd Zsóry FC 5 1 - 4 9-18 3

4. Balmazújvárosi FC 5 - 1 4 5-14 1

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!