Sport

2014.11.11. 10:21

Ligakupa: Szolnok vs. DVTK - Fiatalokkal a Tisza partján

A labdarúgó Ligakupa 5. fordulójában az A csoport listavezetője, a Diósgyőri VTK Szolnokon vendégeskedik kedden 13.30-tól. A mérkőzésről élőben tudósítunk a Borsod Online-on.

A labdarúgó Ligakupa 5. fordulójában az A csoport listavezetője, a Diósgyőri VTK Szolnokon vendégeskedik kedden 13.30-tól. A mérkőzésről élőben tudósítunk a Borsod Online-on.

A csoport, 5. forduló

Szolnoki MÁV-Stadler Rail – Diósgyőri VTK (Szolnok, kedd, 13.30)

Vitelki Zoltán, a DVTK U21 vezetőedzője: – Sivic Tomislav vezetőedző döntésének értelmében újra én kaptam azt a feladatot, hogy ezt a mérkőzést a kispadon levezényeljem. Amikor a fiatalok játszottak, úgy érzem, éreztük, hogy helytálltak, de természetesen szükségük van még egy kis időre, hogy megszokják a légkört, hiszen azért másabb itt pályára lépni, mint a korosztályos bajnokságban. Természetesen most is lesznek visszajátszók a felnőtt keretből, akiktől azt várjuk, hogy segítsék a fiatalokat, és emellett a hátukon vigyék a csapatot. A Szolnok az NB II-ben feljutóesélyes, a hét végén idegenben nyertek 2-1-re, szóval egy elég masszív, jól összerakott együttesről beszélünk, amit akkor is lehetett látni, amikor nálunk vendégeskedtek. Számukra a mostani meccs egy jó felkészülés a soron következő bajnokira, így vélhetően csak olyanok nem fognak szerepet kapni, akik sérültek. A saját csapatomat mindig úgy küldöm fel a pályára, hogy nyerjünk, emellett remélem, hogy a fiataljaink élnek a lehetőséggel és bizonyítanak Szolnokon.

A DVTK tervezett kezdőcsapata: Rados – Bodnár, Csicsvári, Debreceni, Hutter – Szabó B., Csirszki, Bori, Icsó – Boros, Sipos.


[poll id="827"]


Az "A" csoport állása

  • Diósgyőri VTK 4 2 1 1 8-5 7
  • Nyíregyháza SFC 4 2 1 1 5-3 7
  • Ceglédi VSE 4 2 – 2 7-7 6
  • Szolnoki MÁV 4 1 – 3 4-9 3

  • A csoport másik mérkőzése:

  • Ceglédi VSE – Nyíregyháza Spartacus FC (kedd, 13.30).

  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!