Sport

2014.11.09. 21:42

DVTK vs. Szpari - Edzői nyilatkozatok

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 14. fordulójának zárómérkőzése, a Diósgyőri VTK vs. Nyíregyháza Spartacus összecsapás után a két vezetőedző, Sivic Tomislav és Mátyus János értékelte a látottakat.

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 14. fordulójának zárómérkőzése, a Diósgyőri VTK vs. Nyíregyháza Spartacus összecsapás után a két vezetőedző, Sivic Tomislav és Mátyus János értékelte a látottakat.

Sivic Tomislav (Diósgyőri VTK): - Nagyon jó mérkőzés volt, magas iramban. A vendégek góljánál sajnos nem figyeltünk, újra, és ez már kezd bosszantó lenni. Végig diktáltuk a tempót a mérkőzésen, de a Nyíregyháza kapusa sok bravúrt mutatott be a második félidőben. Megszenvedtünk a három pontért, de a három pontért mindig vérezni kell. Sikerült nyerni, élmény volt részese lenne egy ilyen meccsnek, ilyen hangulat közepette. Összességében úgy érzem, hogy jól játszottunk, az első félidőben is. Tudtuk, hogy kinek van sárga lapja a Nyíregyházában, ezt átbeszéltük a szünetben, mentünk arra, hogy kiállítást tudjunk kierőszakolni, szerencsére ez bejött.

Mátyus János (Nyíregyháza Spartacus): - A meccs előtt azt nyilatkoztam, tízből kilencszer a Diósgyőr legyőzné a Szparit, de most közel álltunk a csodához, csak pár apróságon múlt, hogy végül nem így lett. Nem akarok semmire sem hivatkozni, kifogásokat keresni, mert mindenki látta a meccset, és közhelyeket sem szeretnék elpuffogtatni, de ha van tisztes vereség, akkor most ez az volt. A győzelemhez az ellenfélnek gratulálok, saját csapatomnak ehhez nem tudok, de tudok a harcosságért és a küzdeni tudásért. A vereség mindig fájó, de nem vagyok most túlságosan szomorú.


A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 14. fordulójának zárómérkőzésén a Diósgyőri VTK gárdája az ősi rivális Nyíregyháza Spartacus együttesét fogadta vasárnap 18.30-tól az Andrássy úton. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon! tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!