Sport

2014.04.20. 21:01

Mezőkövesd vs. DVTK - Edzői nyilatkozatok

Mezőkövesd - A Mezőkövesd Zsóry FC vs. Diósgyőri VTK (0-1) NB I-es mérkőzés után a két vezetőedző, Véber György és Sivic Tomislav értékelték a látottakat.

Mezőkövesd - A Mezőkövesd Zsóry FC vs. Diósgyőri VTK (0-1) NB I-es mérkőzés után a két vezetőedző, Véber György és Sivic Tomislav értékelték a látottakat.


Véber György (Mezőkövesd Zsóry FC): - Toldozott-foldozott összeállításban léptünk pályára. Nem érdemeltünk vereséget, a döntetlen minimum járt volna nekünk. "Bankcsőd" közeli helyzetben vagyunk, mert nem tudjuk kivenni azt, amit beteszünk. Háromszor voltunk a kapussal szemben, de a nagy görcsben nem tudtunk élni ezekkel a lehetőségekkel. A DVTK az első helyzetét értékesítette, mi pedig a ziccereket kihagyva büntetjük magunkat. Rendre rossz döntéseket hozunk.

Sivic Tomislav (Diósgyőri VTK): - A meccs előtt is mondtam, hogy a szépségben ezúttal nem fogunk meghalni. Nagy taktikai csatát vívtunk a kitünő hazaiakkal, akiknek az első félidőben volt pár helyzetük, mi pedig a hajrában kis szerencsével nyertünk. Első sorban azért, mert hosszabb volt a kispad. Azt én mindig mondom, hogy a bankból csak azt lehet kivenni, amit beteszünk. Számunkra ez szép győzelem, és fontos három pont volt. Az utolsó 20 percben négy csatárunk volt a pályán, ezzel kockázatot vállaltam, így jött ki, és szerencsére sikerrel jártunk.


A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 25. fordulójában a Mezőkövesd Zsóry FC gárdája a Diósgyőri VTK csapatát fogadta vasárnap 18:30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!