Sport

2014.02.19. 08:54

DVTK: Jön a Borsodi

Miskolc - 2012 március elején jelentette be Dudás Hunor ügyvezető és Kerekes Péter, a Dreher Sörgyárak Zrt. marketing igazgatója, hogy a klub és a cég hosszútávú, 2015. június 30-ig érvényes, kizárólagos szerződést kötött – a közösen megtartott sajtótájékoztatón be is mutatták a DVTK-sört.

Miskolc - 2012 március elején jelentette be Dudás Hunor ügyvezető és Kerekes Péter, a Dreher Sörgyárak Zrt. marketing igazgatója, hogy a klub és a cég hosszútávú, 2015. június 30-ig érvényes, kizárólagos szerződést kötött – a közösen megtartott sajtótájékoztatón be is mutatták a DVTK-sört. Az Észak-Magyarország úgy értesült, hogy a felek között nemrég szerződésbontásra került sor, de a Diósgyőr nem marad sokáig ,,sörös" támogató nélkül, ugyanis rövidesen bejelentik a klubot működtető gazdasági társaság, valamint a Borsodi Sörgyár Kft. közötti megállapodást. Úgy tudjuk, ezért is tolták el az eredetileg péntekre tervezett szurkolói ankétot hétfőre (18 óra, Szinvapark).

A Borsodi korábban már volt névadó főszponzora és támogatója is a diósgyőri labdarúgásnak, de néhány éve megszakadt a kapcsolat, amikor a bőcsi sörgyár ,,más úton" indult el.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!