Sport

2014.01.17. 11:54

Sivic is pályára lép a szerencsi teremtornán

Miskolc, Szerencs - A DVTK vegyesben a vezetőedző is pályára lép a kispályás emléktornán.

Miskolc, Szerencs - A DVTK vegyesben a vezetőedző is pályára lép a kispályás emléktornán.Szombaton 8 órától rendezik meg Szerencsen, a Kulcsár Anita sportcsarnokban a Bodnár László, Juhász Tibor, Lippai Lajos, Trombitás István teremlabdarúgó emléktornát, amelyen 8 csapat (DVTK vegyes, Abaújszántó, Mád, Bőcs, Kazincbarcika, Szerencs, Erdőbénye, Tállya) csatázik majd két csoportban. A tornára a felnőttek 600, a diákok és nyugdíjasok 200 forintért válthatnak belépőt, és azok akik ezt megteszik biztos, hogy nem mindennapi élményekkel gazdagodnak. Ugyanis a torna főszervezője, Soltész Zoltán arról tájékoztatta lapunkat, hogy a DVTK vegyes néven induló csapatban lesz 4-5 olyan labdarúgó is, akik a felnőtt kerethez tartoznak, annak ellenére, hogy a DVTK az idén egyetlen kispályás tornán való indulást sem vállalt, és annak ellenére is, hogy ugyanezen a napon 12 órától Diósgyőrben nagypályás előkészületi meccset játszanak a Vasas ellen.

– De nem csak az 5-6 játékos miatt lesz érdemes megnézni a 9 órakor kezdődő Abaújszántó – DVTK vegyes mérkőzést, hanem azért is, mert piros-fehérek csapatában többek között a diósgyőri szakmai stáb két tagja is pályára lép majd, nevezetesen Sivic Tomislav, vezetőedző és Kovács Zoltán, sportigazgató – mondta Soltész Zoltán. – Sajnos, nem tudnak végig itt maradni, mert délben felkészülési mérkőzést játszik a DVTK, de szó van arról, hogy Veréb György kapusedzővel délután visszajönnek, és a díjátadón közreműködnek.

A bronzmérkőzést 14.30-tól, míg a döntőt 15 órától rendezik majd meg a Kulcsár Anita sportcsarnokban. 

ÉM-BCS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!