Sport

2014.01.02. 17:22

Miskolci Jegesmedvék: Meccsözön és jegyelővétel

Miskolc - A Miskolci Jegesmedvékre négy nap alatt három mérkőzésre vár, és mostantól a hazai találkozókra már elővételben is lehet jegyet venni.

Miskolc - A Miskolci Jegesmedvékre négy nap alatt három mérkőzésre vár, és mostantól a hazai találkozókra már elővételben is lehet jegyet venni.Négy nap, három mérkőzés, ez a Jegesmedvék hétvégi programja. Mivel lennél elégedett?

Bob Dever: - Természetesen három győzelemmel – kezdte Bob Dever vezetőedző. Ehhez azonban jobban kell játszanunk, mint azt szerdán tettük a Dunaújváros ellen. Jobban kell figyelnünk azokra a részletekre, amelyek gólt eredményezhetnek elől és hátul. Erre próbálom felhívni a játékosok figyelmét, a koncentráció mindennél fontosabb.

Kétszer játszunk az Újpesttel (idegenben és itthon) és egyszer a Csíkszeredával. Mire kell összpontosítani?

Bob Dever: - Igazából mindegy kivel játszunk, most már minden meccs rendkívül fontos, nem lehet hibázni. Az Újpest éppen most van feljövőben, a Csíkszereda mindig kemény ellenfél, szóval nem lesz különbség a mérkőzések között. Nekünk a saját játékunkkal kell foglalkozni, bárki legyen is az ellenfél. Hatvan percen át mindenkinek a saját feladatát kell megoldania a lehető leghatékonyabban. Győzni akarunk mind a három mérkőzésen, hiszen nagyon sűrű a mezőny, minden egyes pontra szükségünk van.

A Miskolci Jegesmedvék mérkőzéseire ismét lehet elővételben jegyet venni. Minden nap a közönségkorcsolyozás ideje alatt a Jégcsarnok pénztárában válthatják meg belépőjükat azok a szurkolók, akik szeretnék elkerülni a meccsnapokon a sorbanállást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!