Sport

2014.01.29. 18:17

Eldőlt: Marjanovic is marad

Egerszegi Tamás bemutatkozott a DVTK-ban a szerdai, Rimaszombat elleni edzőmeccsen.

Egerszegi Tamás bemutatkozott a DVTK-ban a szerdai, Rimaszombat elleni edzőmeccsen.A vezetőedző, Sivic Tomislav így értékelte a látottakat:

- Elégedett vagyok és nem azért mondom, mert nyertünk. Hat nap óta folyamatosan dolgozunk, pihenés nélkül, látszódott a fáradtság, de ez természetes. Kemény ellenfél volt a Rimaszombat, a meccs abszolút elérte a célját. Sok pozitív dolog volt, de a felkészülés ezen része még a terhelésről szól. Egerszegi Tamás? Tehetséges, fiatal játékos, aki tud focizni, hosszú távon mindenképpen erősítés lesz.

A szakvezető lapunk azon felvetésére, hogy mi lesz a hosszabb ideje próbajátékon lévő szerb támadó középpályás, Lazar Marjanovic sorsa, elmondta, hogy marad Diósgyőrben.

A piros-fehérek szombaton két edzőmeccset is vívnak: 10 órától a DVTK vegyes a Felsőtárkánnyal találkozik, míg a „rendes” DVTK 12 órától a szlovák FC Tatran Presov ellen fut majd ki a műfűre.


JEGYZŐKÖNYV

Diósgyőri VTK – MSK Rimavska Sobota (szlovák)

1-0 (1-0)

Diósgyőr, 300 néző. V.: Farkas (Bozó, Varga).


DVTK, I. félidő: Rajic – Vági, Debreceni, Kádár, Gohér – Elek – Batioja, Nikházi, Barczi, Bacsa – Boros.

DVTK, II. félidő: Rajic – Eperjesi, Debreceni, Alves, Husic – Abdouraman – Batioja, Nikházi (Marjanovic), Barczi, Gosztonyi – Bacsa (Egerszegi). Vezetőedző: Sivic Tomislav.

MSK Rimavska Sobota: Breda – Migal’a, Hladik, Sivcevic (Giertli), Kutlik – Tenkl – Luptak (Gazda), Vasilko, Certik (Rubint), Valovcan (Köböl) – Kostúrik (Jano). Edző: Geri Gergely.


Gólszerző: Kádár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!