Sport

2014.01.29. 11:16

Bocsi Anna: „Csak nálunk fontos a szavahihetőség"

Mezőkövesd - Már megírtuk, hogy Vaskó Tamást a Puskás Akadémia szerződtette, így a tavaszi idényben a felcsútiaknál és nem a Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es csapatában játszik – holott érvényes szerződés köti a matyóvárosiakhoz.

Mezőkövesd - Már megírtuk, hogy Vaskó Tamást a Puskás Akadémia szerződtette, így a tavaszi idényben a felcsútiaknál és nem a Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es csapatában játszik – holott érvényes szerződés köti a matyóvárosiakhoz. Vaskó Tamás november 12-én mondta lapunknak, hogy június 30-ig kötelezte el magát az újonchoz, és klubja csak abban az esetben elengedi el, ha külföldi lehetőséghez jut.

– Annak ellenére, hogy igazunk van, nem fordulunk az MLSZ-hez – mondta Bocsi Anna, a kövesdiek ügyvezető igazgatója. – Döntésünk szerint kiadjuk a játékos papírjait. Azért tesszük, mert mi őszinte emberek vagyunk és ez őszinteség, valamint a szavahihetőség nagyon fontos klubunk életében. Most tapasztaltuk először, hogy az adott szó nem mindenhol úgy van mint nálunk. Mivel nem akarunk ártani a játékosnak, ezért sok sikert kívánunk neki. Hiszen ha a történtek után mégis hozzánk jönne, ugyan mi jó sülne ki ebből?

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!