Sport

2014.01.16. 19:56

Aluinvent-DVTK: Már az elején eldőlt

A női kosárlabda Európa Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a török Istanbul Üniversitesi együttesét fogadta az Aluinvent-DVTK együttese a miskolci városi sportcsarnokban csütörtökön.

A női kosárlabda Európa Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a török Istanbul Üniversitesi együttesét fogadta az Aluinvent-DVTK együttese a miskolci városi sportcsarnokban csütörtökön.


JEGYZŐKÖNYV

Aluinvent-DVTK – Istanbul Üniversitesi

55-87 (10-23, 10-28, 18-16,17-20)

Miskolc, 800 néző. V.: Hrusa (cseh), Stoica (román), Cvetkov (bolgár).


Aluinvent-DVTK: Bukovszki (6), Raven (13), Sverrisdóttir (2), JANSONE (20/12), Tobin (5). Csere: Czank (3), Szabó P. (2), Bálint (-), Vincze (-), Horváth B. (-), Dubei (4). Vezetőedző: Miguel del Jesús López Alonsó.

Istanbul Üniversitesi: PALAZOGLU (10/9), Kartaltepe (3/3), CAN (14), JOHNSON (11/3), Osipova (8). Csere: MARGINEAN (15/6), LANGHORNE (18), Cohen (3), Ivegin (3/3), Karabilecen (2), Sahin (-). Vezetőedző: Firat Okul Hasan.


Miguel del Jesús López Alonsó: – Nem úgy kezdtük a meccset, ahogy kellett volna, bár sokat dolgoztunk előtte azért, hogy ez ne így legyen, de ennek ellenére a pályán látszott a játékosaink arcán az önbizalom hiánya. Az ellenfél a saját ritmusában tudott játszani, és mivel nem a mi akaratunk érvényesült, így hamar körvonalazódott, hogy a török csapatban jó játékosok vannak, és csapatként is nagy erőteljesek. Szeretném megköszönni a nézőknek, hogy itt voltak, hogy a végén is szurkoltak nekünk. Nagyon fontos, hogy ennek a klubnak ilyen támogatottsága van, ez rendkívül sokat jelent. Még egyszer nem veszíthetünk ilyen közönség előtt, ilyen módon.

Firat Okul Hasan: – Koncentráltan kezdtük a mérkőzést, az első és a második negyedben megszerzett előnyünket végig tartani tudtuk, így sikerült olyan eredményt elérni, amellyel kedvező helyzetbe kerültünk. Örülünk a győzelemnek, és várjuk az otthoni meccset, mert ez csak a párharc első felvonása volt.


További eredmények

  • MBK Ruzemberok (szlovák) – Dynamo Kurszk (orosz) 60-82
  • Nantes Reze (francia) – Tarbes GB (francia) 72-54
  • Chevakata Vologda (orosz) – Mersin Büyüksehir Bld (török) 61-59
  • Tarsus Belediye SK (török) – Basket Landes (francia) 87-85
  • PEAC-Pécs (magyar) – Dynamo Moszkva (orosz) 55-69
  • Horizont Minszk (fehérorosz) – D Ascq Villeneuve (francia) 61-65
  • Norköpping Dolphins (svéd) – Adana Botas (török)
  • Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!