Sport

2013.11.29. 13:01

Mi lesz Tisza Tibor sorsa?

Miskolc - Távozik a DVTK-tól a 29 éves csatár?

Miskolc - Távozik a DVTK-tól a 29 éves csatár?A DVTK - és Tomislav Sivic vezetőedző - pénteki sajtótájékoztatóján szóba került Tisza Tibor is, hogy fog-e (még) játszani a DVTK-ban?

– Attól függ, hogy a helyzet miként alakul – fogalmazott Sivic Tomislav. – Egy dolgot szeretnék tisztázni: soha, senki nem mondta, hogy Tisza Tibi nem jó játékos, az egója azonban erősebb annál, mint amit a csapat kibír. Amikor idekerültünk, kellett neki idő, mi segítettünk neki, mint bárki másnak. Amikor nem ment, kikerült a csapatból, szerintem ez egy természetes dolog, az más kérdés, hogy ki, hogyan dolgozza fel ezt a pillanatot. Nekem az a koncepcióm, hogy játékos nem lehet a csapat felett, lehet, én nem gondolkodom ebben százszázalékosan jól, de én így látom. Lesz még vele beszélgetés, én megértem az ő szempontjait.

– Igen, hallottam, olvastam a csapat vezetőedzőjének nyilatkozatát, de nem szeretnék ezzel foglalkozni, erre reagálni – mondta Tisza Tibor. – A szezonból hátra van még két bajnoki és egy Magyar Kupa találkozó, ezek sokkal fontosabbak számomra. Lehet, hogy Sivic Tomislav ezt másképp látja, de számomra a csapat eredményes szereplése mindennél fontosabb, függetlenül attól, hogy nekem ebben mekkora szerep jut. Aztán, ha véget ér a szezon, szerintem lesz olyan téma, amiről érdemes lesz beszélni.

Tisza Tibor 2011. szeptember elején igazolt (vissza) Diósgyőrbe, és akkor 2014. június 30-ig szóló megállapodást írt alá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!