Sport

2013.11.21. 11:28

Aluinvent-DVTK U23: Két meccses hétvége

A női kosárlabda NBI/B Keleti csoprtjában pénteken és vasárnap is pályára lép az Aluinvent-DVTK U23-as csapata.

A női kosárlabda NBI/B Keleti csoprtjában pénteken és vasárnap is pályára lép az Aluinvent-DVTK U23-as csapata.

  • Női kosárlabda NB I/B Keleti csoport, 7. forduló: TFSE – Aluinvent-DVTK U23 (Budapest, péntek, 17.30)
  • Női kosárlabda NB I/B Keleti csoport, 8. forduló: Aluinvent-DVTK – Bajai NKK (Miskolc, városi sportcsarnok, vasárnap, 11.00.)
  •  Dubeiné Balogh Gabriella, az Aluinvent-DVTK U23 csapatának edzője: ,,Mind a két meccsen a tisztes helytállás lesz a cél, mivel a felnőtt csapat vezetőedzőjével, Peresztegi Nagy Ákossal abban egyeztünk meg, hogy az a két fiatal, akire ő az első csapatnál mostanában többet számít, vagyis Horváth B. és Dubei ezen a hét végén ne lépjen pályára a B-csoportos találkozókon, hogy egy kis pihenőjük is legyen. Ez indokolt, mert a két fiatalnak másfél hónapja nem volt egyetlen szabadnapja sem. Bár ők hiányozni fognak, de az első keretből Szabó B. velünk lesz, azt pedig majd meglátjuk, hogy ebben az összetételeben mire leszünk képesek. Azon leszünk, hogy minél jobb eredményeket érjünk el, de ennél is fontosabb, hogy a játékosok egyéni fejlődését segítse elő ez a két bajnoki.”

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!