Sport

2013.10.05. 18:25

DVTK vs. MSE - Edzői nyilatkozatok

Miskolc, Mezőkövesd - A Diósgyőri VTK vs. Mezőkövesd Zsóry FC (5-0) mérkőzés után a két vezetőedző értékelte a látottakat.

Miskolc, Mezőkövesd - A Diósgyőri VTK vs. Mezőkövesd Zsóry FC (5-0) mérkőzés után a két vezetőedző értékelte a látottakat.

Sivic Tomislav (DVTK): - 5-0 után nem kell sokat beszélni, az eredmény önmagáért beszél. De az biztos, hogy nem kezdtük jól a meccset, úgy látszik, hogy megviselt bennünket az öt győzelem zsinórban, azt gondoltuk, elég, ha kimegyünk a pályára. A 25 percben átszervezést hajtottunk végre, hadrendet váltottunk, a szélre húztuk ki a játékot, és ebből gólt rúgtunk. A második félidőben a piros lap után már egyértelmű volt a győzelem. Gratulálok a fiúknak, de holnap új nap kezdődik, dogoznunk kell tovább, készülni a Paks elleni bajnokira, a Ligakupa meccsekre. Voltak jó teljesítmények, Bacsa Patrik szárnyalt, ha valaki, akkor ő ma biztosan kiharcolta, hogy ott legyen a kezdőcsapatban.

Véber György (MSE): - Csúnya lett a vége, a mi részünkről. Az első 25 perc nem úgy nézett ki, hogy 5-0 lesz a vége, hellyel közzel megvalósítottuk, amit szerettünk volna, kivéve azt, hogy előnyhöz jussunk. Aztán egy mozdulat megváltoztatta a meccset, Futács helyzetére gondolok, onnan átvették a hazaiak az irányítást és az első félidő végén jobban játszottak. Innen az én szakmai értékelésemnek vége, mert a második játékrészben sok embert tett azért, hogy ne lehessen miről beszélni, 2-0 után a csapatom több játékosa is, mert emberhátrányban is lehet többféleképpen futballozni.


A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 10. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Mezőkövesd Zsóry FC csapatát fogadta szombaton 16 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!