Sport

2013.09.20. 13:04

Vegyész RC: esélyesek, de vigyázniuk kell

Kazincbarcika - Szombaton délután vendégként küzd a bajnoki pontokért a kazincbarcikaiak élvonalbeli férfi röplabdacsapata.

Kazincbarcika - Szombaton délután vendégként küzd a bajnoki pontokért a kazincbarcikaiak élvonalbeli férfi röplabdacsapata. Az NB I-es férfi bajnokság második fordulója keretében 17 órakor kezdik a Győr-SZESE – Vegyész RC Kazincbarcika találkozót.

– Második győzelmünkre készülünk – kezdte Dudás András, a sárga-kékek vezetőedzője. – Az első fordulóban a DEAC elleni sikerünk nem volt nagy dobás, hiszen ellenfelünk szerényebb tudású gárda, abból a mérkőzésből nem vonhatunk le messzemenő, a győriekre is érvényes következtetéseket.

Informálódtak

A tréner a számára elérhető jegyzőkönyvekből és a „hírvivők” információi alapján kijelentette, hogy a biztos esélyesei a találkozónak.

– Vendéglátónk csak átlagos magasságú játékosokból álló együttes – közölte Dudás András. – Ászuk nincs, két meghatározó sportolóval rendelkeznek, többségük azonban semmi extrával nem dicsekedhet. Mondtam a fiúknak, hogy a papírforma még nem jelent automatikus győzelmet, mert egyszer- kétszer bárki úgymond felszívhatja magát, aztán ebben a műfajban olyan is van, hogy az egyiknek minden sikerül, a másiknak meg semmi. Mivel a győriek játéka rapszódikus, vagy inkább változó, egyszer jó, egyszer rossz, ezért arra kell figyelnünk, hogy ne adjunk nekik lehetőséget arra, hogy felpörögjenek. Amennyiben fegyelmezetten fogunk röplabdázni, jól nyitunk és szívós játékkal ráerőltetjük akaratunkat a győriekre, egészen bizonyosan győzelmet fogunk ünnepelni az összecsapás lefújása után.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!