Sport

2013.09.20. 13:11

Ózdi KC: a vírusfertőzés is ellenfél

Ózd - Az Eger elleni hazai bemutatkozás után, egy másik élcsapat otthonában folytatja bajnoki szereplését az Ózdi KC férfi kézilabda együttese. Az NB I/B 2. fordulójában a piros-kékek szombaton 18 órai kezdettel Balmazújvárosban vendégszerepelnek.

Ózd - Az Eger elleni hazai bemutatkozás után, egy másik élcsapat otthonában folytatja bajnoki szereplését az Ózdi KC férfi kézilabda együttese. Az NB I/B 2. fordulójában a piros-kékek szombaton 18 órai kezdettel Balmazújvárosban vendégszerepelnek. A hajdúságiak jól rajtoltak, hiszen rögtön rangadót tudtak nyerni Törökszentmiklóson.

- Egy nagyon erős, három sorral, és több NB I-es múlttal rendelkező ellenféllel találkozunk. Ráadásul Balmazújvárosban az új sportcsarnokban mi játsszuk az avató tétmérkőzést, tehát a házigazdák még fokozottabban készülnek az összecsapásra - fogalmazott a meccsel kapcsolatban Szakál György, az Ózdi KC vezetőedzője. - Természetesen azon vagyunk, hogy az Eger elleni fegyelmezet alapjátékot megismételve, meglepetést okozzunk. Sajnos az elmúlt napokban az edzésmunkát egy vírusfertőzés is hátráltatta, torokfájás, hasmenés és magas láz söpört végig a csapaton. Most még nem lehet tudni, hogy éles helyzetben ez kit és mennyire vet majd vissza, de nagyon bízom benne, hogy tisztesen helyt tudunk állni Balmazújvárosban. Az elmúlt idényben hazai pályán nyertünk ellenük, idegenben pedig szoros meccsen kaptunk ki. Most is partiban akarunk lenni a feljutásért harcoló ellenféllel, reméljük ez sikerülni fog. Lényeges eleme lesz a mérkőzésnek, hogy a pontos rohanó játékukat mennyire sikerül semlegesíteni. Felállt fallal szemben már nehezebb lesz a dolguk, azt viszont nem szabad hagyni, hogy átrohanjanak rajtunk.

 

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!