Sport

2013.07.16. 20:01

DVTK: Döntetlen az izraeli kupagyőztes ellen

Bük - Döntetlent játszott a büki edzőtáborázásának zárásán a DVTK NB I-es labdarúgócsapata az izraeli élvonalból kieső ellenfelével szemben.

Bük - Döntetlent játszott a büki edzőtáborázásának zárásán a DVTK NB I-es labdarúgócsapata az izraeli élvonalból kieső ellenfelével szemben.

A keddi volt a DVTK NB I-es labdarúgócsapatának utolsó edzőtábori napja a Vas megyei Bükön.

A Diósgyőri VTK élvonalbeli labdarúgócsapata a múlt hétfőn kezdődött edzőtáborozását kedden este egy felkészülési mérkőzéssel zárta le. A piros-fehérek az izraeli első osztálytól az előző szezon végén búcsúzó az izraeli kupát ellenben elhódító és Európa Liga induló Hapoel Ramat Gan ellen játszottak. A DVTK büki keretéből csak a műtétje után lábadozó Abdouraman, a múlt hét keddi kiállítása miatt eltiltását töltő Bogáti, valamint a meccs napján külön munkára fogott Tisza nem lépett pályára. Bemutatkozott viszont Barczi Dávid, aki hétfőtől számít a DVTK játékosának, valamint egy brazil középpályás, a 21 éves Thiago dos Santos. Utóbbi túl nagyot nem alkotott, védekező középpályásként a második félidőben kapott 30 perc játéklehetőséget Sivic Tomislav vezetőedzőtől, ám a kapott gólban benne volt és összeszedett egy sárga lapot is, de azért voltak jó momentumai is.

– Az első félidőben az történt, ami az eddigi felkészülési meccseinken: kidolgoztunk 3-4 ziccert, nem tudtok értékesíteni ezeket, és utána elvesztettük a fonalat – mondta a meccs után Sivic Tomislav, majd így folytatta: – Az eredmény igazságos, a felkészülés sikeres volt, sok munka van a csapatban, nincs sérültünk, de a frissesség természetesen még hiányzik. Thiago a meccs előtti napon érkezett, sokat utazott, fáradt volt, és előtte 20 napig nem edzett, még egy hétig marad próbajátékon, hogy kiderüljön a valós tudása. Barczi jól szállt be, de neki is kell egy kis idő, amíg teljesen utol nem éri magát.


JEGYZŐKÖNYV

Diósgyőri VTK – Hapoel Ramat Gan (izraeli)

1-1 (0-0)

Bük, 100 néző. V.: Kiss N.


Diósgyőri VTK: Rajic (Herceg, 87.) – Vági (Vadász, 46.), Alves (Hanek, 65.), Kádár, Husic (Gohér, 52.) – Kostic (Nikházi, 64.), Elek Á. (Takács P., 57.) – Bacsa (Thiago, 46., Csirszki, 76.), Gallardo, Seydi (Barczi, 57.) – Rudolf. Vezetőedző: Sivic Tomislav.

Hapoel Ramat Gan: Straus (Pshchasky, 54.) – Levy (Ado, 46.), Sofer (Malihi, 60.), Hazom (Ben Amy, 46.), Mahabi (Cohen, 46.) – Roman (Berkotich, 60.), Boxenbom (Ayala, 60.), Luson (Abidbul, 46.), Ismaeel (Dedia, 46.) – Gabay (Diamange, 56.), Asaiag. Vezetőedző: Arik Gilrovich.


Gólszerző: Dedia (0-1) az 51., Rudolf, 11-esből (1-1) a 67. percben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!