Sport

2013.05.11. 12:07

Kaposvár vs. DVTK - Edzői nyilatkozatok

"<em>A második félidőben sajnos sok párharcot elveszítettünk és nagyon behátráltunk. Köszönöm a szurkolóknak a buzdítást, hogy ilyen messzire is elutaztak miattunk</em>" - nyilatkozta Kovac Zoltán, a DVTK vezetőedzője a kaposvári döntetlen után.

"A második félidőben sajnos sok párharcot elveszítettünk és nagyon behátráltunk. Köszönöm a szurkolóknak a buzdítást, hogy ilyen messzire is elutaztak miattunk" - nyilatkozta Kovac Zoltán, a DVTK vezetőedzője a kaposvári döntetlen után.Prukner László (Kaposvár): – A második félidő alapján meg kellett volna nyernünk ezt a mérkőzést. Az első félidőben próbáltuk megakadályozni, hogy a Diósgyőr ne tudjon hosszú labdákkal operálni. Sajnos, kaptunk egy lesgólt és védelmi hibákat is elkövettünk. A második játékrészre tudtunk váltani, nagyon kellett volna ma a győzelem.

Kovac Zoltán (DVTK): – Nehéz meccs volt, jól játszott az ellenfél, de az egy pont, jó pont. Az első félidőben lehetett volna 0-2, vagy 0-3 is, de ,,ha” nincs a fociban, ezért mi is és a Kaposvár is megérdemli az egy pontot. A második félidőben sajnos sok párharcot elveszítettünk és nagyon behátráltunk. Köszönöm a szurkolóknak a buzdítást, hogy ilyen messzire is elutaztak miattunk.


A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 27. fordulójában a Kaposvár vendégeként lépett pályára a Diósgyőri VTK gárdája pénteken 19 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!