Sport

2013.04.04. 12:30

Spici nélkül Egerben

A 9. Eger Rally nevezési listáján feltűnt Spitzmüller Csaba neve, ám a 2008-as abszolút magyar bajnokkal mégsem találkozhatnak a szurkolók a magyar rallybajnokság nyitó futamán.

A 9. Eger Rally nevezési listáján feltűnt Spitzmüller Csaba neve, ám a 2008-as abszolút magyar bajnokkal mégsem találkozhatnak a szurkolók a magyar rallybajnokság nyitó futamán. Legalábbis versenyautóban egész biztosan nem lesz ott az egyik közönségkedvenc. Ennek pedig nagyon prózai az oka: nem állt össze az a tervezett anyagi háttér, ami Spici számára biztosította volna a WRC-vel történő száguldást Egerben.

- Ez valóban így van, ezért fájó szívvel, de távol kell maradjak az esztendő első versenyétől - fogalmazott a kialakult helyzettel kapcsolatban Spitzmüller Csaba. - Az utolsó pillanatig bíztam benne, hogy összejön a Ford Focus WRC-vel való indulás, de sajnos az ígéretek még nem váltak forintra. Felmerült az is, hogy a tavalyi autómmal, az EVO X-essel induljak el Egerben, de ezt korábban a csapattal együtt elvetettük. A leadott nevezés ellenére tehát nem indulok a versenyen. Ettől függetlenül töretlenül bízom benne, hogy a megkezdett kecsegtető tárgyalások eredményre vezetnek. A rallyt az életemnek tekintem, így továbbra is azon dolgozunk, hogy már Miskolcon ott lehessünk a többiek között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!