Sport

2013.04.22. 13:29

DVTK vs. FTC - Együtt néztük: A döntetlen igazságos eredmény

Nézzük együtt, együtt nézzük: Daragó Lászlóné volt sportigazgatóval, az MDSZ alelnökével követtük a Diósgyőr - Ferencváros mérkőzést.

Nézzük együtt, együtt nézzük: Daragó Lászlóné volt sportigazgatóval, az MDSZ alelnökével követtük a Diósgyőr - Ferencváros mérkőzést.A DVTK – FTC NB I-es mérkőzés körítéséről és első félidejéről így vélekedett az ismert sportvezető:

– Elöljáróban annyit, hogy fantasztikusan jó érzés kerített hatalmába akkor, amikor megláttam a stadiont. Már a kezdés előtt tele volt az aréna, ezrek bizonyították, hogy igenis létezik az a bizonyos fogalom, hogy diósgyőri szív! Az is örömmel töltött el, hogy más sportágak képviselői és nagyágyúi is kilátogattak az arénába: a szurkolók között volt például a négyszeres birkózó olimpikon Deák-Bárdos Mihály is. Ami pedig a játékot illette: látszott a meccsen, hogy mindkét csapat nagyon akart, ennek szellemében remek volt az iram, lüktetett a mérkőzés, egymást követték a szép megoldások. A 7. percben szerintem lesgóllal szerzett vezetést a Ferencváros és miután megnéztem az ismétlést, utána is fenntartottam ezt az érzésemet. A Diósgyőr 0-1 után jól kapaszkodott és gyorsan egyenlített. Ekkor azt hittem, hogy még az első játékrészben átveszik a vezetést Tiszáék, de tévedtem. Elsősorban azért, mert a csapat védelme nem koncentrált kellően, Gohérék többször lemaradtak a támadásokról. A második Fradi-gólt is egyenesen vagy hét diósgyőri hozta össze: egy vonalban álltak valamennyien, nem figyeltek a ki-, vagy lepattanó labdára.

Nagyon akart

Az MDSZ alelnöke szerint a szünet után a küzdőjelleg domborodott ki.

– A Diósgyőr magához tért és Seydi révén egyenlített, lehet, hogy lesből, de ennek eldöntését Puhl Sándorra bízom. Egyébként sorozatban történtek a kisebb játékvezetői tévedések, persze ez is benne van a futballban. A jelen lévő mintegy 10 ezer néző szerintem igazságos döntetlent láthatott. A DVTK nagyon akart, úgy látom, hogy kikászálódott a „semmiből”. Végül azt mondom, hogy soha ne lássunk rosszabb élvonalbeli találkozót!

ÉM-KT


A labdarúgó NB I 24. fordulójában, vasárnap délután a Diósgyőri VTK csapata a Ferencvárosi TC együttesét fogadta.

Telt ház előtt 2-2-es döntetlent játszott a DVTK és az FTC az Andrássy úti stadionban. Ön szerint ki volt a piros-fehérek legjobbja?

Miskolc - Nézzük együtt: a DVTK – FTC meccset Daragó Lászlónéval, a Magyar Diáksport Szövetség alelnökével követjük majd.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!