Sport

2013.03.11. 09:48

DVTK vs. Haladás - "Ettől sokkal többre képes a csapat"

Nézzük együtt, együtt nézzük: a DVTK – Haladás mérkőzést Péchy Tiborral követtük végig.

Nézzük együtt, együtt nézzük: a DVTK – Haladás mérkőzést Péchy Tiborral követtük végig.Az évtizedek óta diósgyőri drukker ezekkel a szavakkal kezdte értékelését:

– Imádkoztam, hogy végre egy olyan produkciónak legyek részese, amely után szinte ömlengenem kell. Sajnos a fiúk ebben nem voltak partnerek... Egy felkészületlennek tűnő csapatot láttam, amely az én általam leírt kritériumok egyikének sem felelt meg. Sajnálatos, hogy a meccs elején saját magunkat hoztuk nehéz helyzetbe, egy ütemtelen kapus kijövetellel. Ezután rövid időn belül egalizáltuk az eredményt. Kapufa és egy bravúros kapus védés fosztott meg minket attól, hogy végre örülhessünk. Az ellenfél elég könnyedén került a védelmünk mögé, így az eredmény igazságosnak mondható. S ennyi volt az egész. Érthetetlen, hogy a kilencven perces játékidőből, miért elégszünk meg huszonöt perc elfogadható játékkal. A továbbiakban szembe tűnő volt, hogy szinte álló futballt mutatott be a csapat. A játékosok mozgás nélkül, állva figyelték, hogy néhány társuk miként birkózik a labdával. Az Eger meccshez hasonlóan a második félidő nagy részében komoly kondicionális problémák is tetten érhetőek voltak.

Megfejthetetlen

Péchy Tibor kitért az egyes posztokra, az egyes labdarúgókra is:

– A pontmentéshez szükség volt Luque korábbi énjére emlékeztető produkciójára. Ez a mezőny legjobbja címet jelentette nálam. Kádár végig egyenletesen teljesített, Elek jól kezdett, de legnagyobb meglepetésemre a végére ő is el fogyott. A két válogatott csatárunk közül ez nem Tisza napja volt, Rudolf sokat mozgott, visszalépett, ha kellett a labdáért, teljesítményével összességében mégis elégedetlen vagyok. Az, hogy egyik meccset sem tudja végig játszani csere miatt, egyszerűen megfejthetetlen. Takács összességében jól rombolt, azonban a középpályán ennél színesebben kell focizni. A legnagyobb csalódás Gosztonyi játéka számomra. Amit szombaton láttunk, az semmilyen optimizmusra nem ad okot a jövőre nézve. Láthattuk, hogy a Siófok által mutatott játék is minőségekkel jobb a miénknél, s ők a következő fordulóbeli ellenfelek és ekkor még nem beszéltünk az ezután jövő riválisokról, a Győrről, a Videotonról, a Paksról, a Ferencvárosról, az MTK-ról, a Debrecenről... A játékoskeretünk minőségét tekintve sokkal többre képes a csapat, jó lenne, ha a méregdrága külföldi játékosaink több szerephez jutnának, az így összeállt együttes pedig egy három-négy mérkőzéses sorozatban bizalmat kapna, az eredménytől függetlenül. Így meg lehetne látni, kivel lehet számolni hosszabb távon. Végül üzenem a csapatnak azt, hogy koncentráltan, erőteljesen, pontosan és eredményesen kezdjenek el végre futballozni!

ÉM-MI



Miskolc - Csak döntetlenre végzett a Diósgyőr a Haladás ellen, a hazai ultrák távollétében.

Döntetlennel mutatkozott be a hazai közönség előtt a Diósgyőri VTK a szombathelyiek ellenében. Ön szerint ki volt a piros-fehérek legjobbja?

Budapest, 2013. március 10., vasárnap (MTI) - Az élcsoport valamennyi együttese győzni tudott a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában, így a Győr továbbra is kilenc ponttal vezet az MTK és 12-vel a Debrecen és a Videoton előtt.

Szentes Lázár és Artner Tamás szerint is a szombathelyiek három belső védős játéka volt az 1-1-es döntetlennel végződött DVTK - Haladás NB I-es bajnoki egyik kulcspontja.

Miskolc - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 19. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Szombathelyi Haladás együttesét fogadta szombaton 14 órától az Andrássy úti Katlanban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!