Sport

2013.02.08. 18:14

Ungvári és Varga is döntős!

Debrecen - Kitűnően bokszoltak a HISE versenyzői az 57. Bocskai-emlékverseny harmadik versenynapján: Ungvári István (49kg) Sárga Attilát, Varga Miklós (60kg) Fodor Milánt verte az elődöntőben. A szombati fináléban nem lesz könnyű dolguk a fiúknak, mindkettőjükre orosz rivális vár.

Debrecen - Kitűnően bokszoltak a HISE versenyzői az 57. Bocskai-emlékverseny harmadik versenynapján: Ungvári István (49kg) Sárga Attilát, Varga Miklós (60kg) Fodor Milánt verte az elődöntőben. A szombati fináléban nem lesz könnyű dolguk a fiúknak, mindkettőjükre orosz rivális vár.Ungvári a fináléért a magyar Sárga Attilával ütközött, s 15:13-ra győzött.

- Sárga a mérkőzésen nem ütött annyit, ahány pontot kapott – méltatlankodott Máté Attila edző. – Ungi jó teljesítményt nyújtott, maradéktalanul betartotta, amit kértem tőle, kívülről bokszolt, amikor kellett, kőkeményen megelőzte Sárgát. Szombaton kemény meccs vár öklözőmre, az orosz Belik Galanov ellen küzdhet az aranyért.

Varga a feltörekvő Fodornak esélyt sem adott, 23:9-es győzelemmel került a kategóriafináléba.

- Fodor nem vállalta be a bunyót, menekült, ezért intették is – mondta a HISE trénere. – Miki ügyesen váltogatta a test-fej kombinációkat, sok pontos jobbkezest ütött. Szombaton a nagyon kemény orosz Poljanszkij vár versenyzőmre a fináléban, mindent meg fogunk tenni, azt viszont sajnálom, hogy Miki nincs száz százalékos állapotban.

49kg: Ungvári István – Sárga Attila 15:13

60kg: Varga Miklós – Fodor Milán 23:9

Az 57. Bocskai István-emlékverseny szombaton 16 órától a döntőkkel zárul.


Jegyinformáció

Diák napijegy (14 év felett, diákigazolvánnyal): 200 forint

Felnőtt napijegy: 500 forint

Felnőtt bérlet (4 napra): 1200 forint

Nyugdíjasoknak (60 év felett) és gyerekeknek (14 év alatt) a belépés díjtalan

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!