Sport

2013.02.02. 19:36

Nem volt szép győzelem...

Nyíregyháza - Az NRK-Nyíregyháza idegenbeli győzelemmel zárta az alapszakaszt.

Nyíregyháza - Az NRK-Nyíregyháza idegenbeli győzelemmel zárta az alapszakaszt.Az NRK élvonalbeli női röplabdacsapata letudta utolsó fellépését az alapszakaszban.

Az már korábban eldőlt, hogy a nyíregyháziak negyedik helyen jutottak a felsőházi rájátszásba, így a BSE elleni összecsapás annyi téttel bírt csupán, hogy tovább kozmetikázhatták – a nyugodt lelkiismerettel eddig várakozáson felülinek titulálható – bajnoki szereplésüket. Nos, a nyírségiek sikerrel jártak, csaknem kétórás mérkőzésen kerekedtek felül.

Az összecsapás során hullámzó teljesítményt nyújtott mindkét csapat: az ötödik, döntő játszmában például 8:3-ra vezettek a fővárosiak, akik a végjátékban sokat hibáztak, a lehetőséggel pedig élni tudott az NRK.

Nem volt szép győzelem, de akkor mit szóljanak a hazaiak...

KM-KT

Jegyzőkönyv

Budapest SE–NRK-Nyíregyháza 2:3 (16, -22, 24, -19, -12)

Szamos utca, 70 néző, v.: Farkas L., Horváth M.

NRK: Akimova 6, Hengsperger A,. 4, Erdősné 16, Berényi E. 2, Ilyés B. 17, Roma F. 5. Csere: Szabó I. (liberó), Andrejkovics 9, Thold K. 4. Edző: Balázs István.

Mesterszemmel

Balázs István: – A győzelem ellenére ez a mérkőzés nem kerülhet be a nyíregyházi női röplabdázásának aranylapjaira.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!