Sport

2013.02.21. 19:15

A Gelénes és a Balsa bedobta a törülközőt

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Pedig a megyei másodosztályú együttes az őszi idény végén nem is állt rosszul...

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Pedig a megyei másodosztályú együttes az őszi idény végén nem is állt rosszul...Noha az elmúlt évben nem érkezett hír arról, hogy szűkebb régiónkban csapatok tűntek el a futballtérképről – sőt, a nyáron több új egyesület nevezett a megyei harmadosztály küzdelmeire, a jelek szerint a kedvező tendenciának vége.

Akárhogy is fáj, Immár biztosra vehető, hogy a megye kettő Carmo-csoport mezőnye foghíjas lesz tavasszal: a Gelénes ugyanis visszalépett a további küzdelmektől. A történtek érdekessége, hogy az együttes nem is szerepelt rosszul: tizenkettedik helyen állt. Az is igaz, az utolsó mérkőzés adott edzői nyilatkozat már sejtetni engedte, hogy baj lehet...

A megye három Nyíregyházi csoportjába is már csupán tizennégy gárda „maradt állva” – itt a sereghajtó Balsa dobta be a törülközőt.

A Gelénes SE és Balsa SE ősszel elért eredményeit nem törlik, ugyanakkor a tavaszi mérkőzéseken az ellenfelek 3–0-ás gólkülönbséggel kapják meg a három pontot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!