Sport

2013.01.11. 12:43

Tiszaújvárosban a Factum: a jövő héten lehet biztos

Az NB I-es debreceni férfi kosárlabda csapatnak a létesítményhasználattal akadtak otthon gondjai.

Az NB I-es debreceni férfi kosárlabda csapatnak a létesítményhasználattal akadtak otthon gondjai.

Január 19-én, szombaton 17 órától a Tiszaújvárosi Sportcentrumban rendezik meg a férfi NB I/A csoportjának 17. fordulójában a Factum Sport Debrecen – Zalakerámia-ZTE KK összecsapást – adta hírül kedden a klub honlapja, amely hírt több portál is átvette. Amint az ismert, a hajdúsági klubnak „otthon” gondjai akadtak a létesítmény használattal, emiatt már az előző hét végi, Jászberény elleni mérkőzésnek is felcserélték a pályaválasztói jogát, vagyis riválisuk csarnokában rendezték meg a találkozót.

Szívesen segítenek

Az üggyel kapcsolatban az Észak-Magyarország csütörtökön megkereste Gál Csabát, a Tiszaújvárosi Sport-Park Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatóját, aki az alábbiakat mondta:

– Már a Jászberény elleni meccset is nálunk bonyolították volna le, ám az idő rövidsége – hogy mindent pontosan leszervezzünk mi is, és a klub is – miatt ettől végül is el kellett tekinteni – fogalmazott Gál Csaba. – Mi eddig is szívesen segítettünk bármelyik klubnak, ez természetes, de nyilvánvaló, hogy az anyagi részben is meg kell állapodnunk, ami korábban valamennyi partnerünkkel sikerült. Végleges megállapodás még nincs, de dolgozunk rajta, ez a jövő hét közepéig megtörténhet. Különben nem csak mi segítünk a debrecenieknek, hanem a helyi klub, a Phoenix KK is, van, amit ők biztosítanak majd a rendezvényre.

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!