Sport

2013.01.11. 09:03

DVTK: Sekourt kölcsönbe adták, most visszahívták

Régi ismerőst köszönthetnek a társak az öltözőben. 

Régi ismerőst köszönthetnek a társak az öltözőben.  A DVTK NB I-es labdarúgócsapata két játékosát adta egy évre kölcsönbe a bajnokság megkezdése előtt: a kapus Ivan Radost az azeri Kapaz PFC Ganjának, míg a középpályás Youssef Sekourt a Lombard Pápának. Hétfőn, a téli felkészülés első napján felőlük, az ő sorsukról is érdeklődtünk Szentes Lázár szakmai igazgatónál, ám a szakvezető nem adott egyértelmű választ, amit egyfajta „jelként” is lehetett értelmezni: amint az szerdán kiderült, vélhetően azért nem beszélt részletesen (leginkább) Sekourról Szentes Lázár, mert folyamatban volt az ő visszarendelése a Lombardtól.

Balogh is jelölt?

Azaz eldőlt, hogy az egy esztendővel ezelőtt Miskolcra igazolt francia-marokkói játékos a tavaszt már ismét a piros-fehéreknél tölti.

 Mint ismert, a DVTK leginkább védőt szeretne igazolni a téli holtidényben, az egyik jelölt erre a posztra a már Angliát (Colchester) és Spanyolországot (Murcia) is megjárt bekk, Balogh Béla, aki pillanatnyilag a Kecskemét focistája.

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!