Sport

2012.11.27. 11:25

Három diósgyőri focista a magyar ligaválogatott keretében

Egervári Sándor szövetségi kapitány kijelölte a ligaválogatott Egyiptomba utazó 22 fős keretét, amelynek tagja Bacsa Patrik, Elek Ákos és Rudolf Gergely is.

Egervári Sándor szövetségi kapitány kijelölte a ligaválogatott Egyiptomba utazó 22 fős keretét, amelynek tagja Bacsa Patrik, Elek Ákos és Rudolf Gergely is.Hétfőn hivatalossá vált, hogy a magyar ligaválogatott december 3-tól egy hétig az egyiptomi El Gouna városában edzőtáborozik, s az összetartás alatt két edzőmérkőzésen is pályára lép.

Egervári Sándor szövetségi kapitány hétfőn délután kihirdette 22 fős keretét, amelyben azok az NB I-es játékosok is szerepelnek, akik az utóbbi időszakban rendszeres tagjai voltak az A-válogatottnak – a huszonkét futballista pontosan fele szerepelt már a nemzeti csapatban.

Meghívót kapott a kapitánytól Rudolf Gergely, az A-válogatott 2011-es házi gólkirálya is, aki idén sérülései és hosszú kihagyása miatt nem tudott egyetlen mérkőzésen sem pályára lépni a válogatottban, míg a Videoton kiszemelt játékosaira a csapat nemzetközi kupaszereplése miatt nem számíthat a szakmai stáb - adta hírül az mlsz.hu.

 A ligaválogatott kerete:

Kapusok:

 Jova Levente (FTC)

Kurucz Péter (Siófok)

 

Védők:

Korhut Mihály (DVSC)

Lipták Zoltán (Győri ETO)

Mészáros Norbert (DVSC)

Varga József (DVSC)

Vermes Krisztián (Újpest)

Guzmics Richárd (Haladás)

Fiola Attila (Paks)

Szabó János (Paks)

Halmosi Péter (Haladás)

Középpályások:

Gyömbér Gábor (FTC)

Pátkai Máté (Győri ETO)

Koltai Tamás (Győri ETO)

Elek Ákos (DVTK)

Szakály Péter (DVSC)

Balázs Benjamin (Kaposvár)

Támadók:

Rudolf Gergely (DVTK)

Csiki Norbert (MTK)

Varga Roland (Győri ETO)

Tischler Patrik (MTK)

Bacsa Patrik (DVTK)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!