Sport

2012.11.30. 11:16

DVTK: Jótékonysági teremtornát rendez a Fórumfoci Team

A DVTK csapatának szurkolóiból alakult közösségnek ez lesz a harmadik jótékonysági akciójuk.

A DVTK csapatának szurkolóiból alakult közösségnek ez lesz a harmadik jótékonysági akciójuk.A DVTK NB I-es labdarúgócsapatának szurkolóiból alakult Fórumfoci Team tagjai vasárnap 11 órától Mikulás Kupa néven egy jótékonysági tornát rendeznek a DVTK stadion melletti egykori birkózócsarnokban, 5 csapat részvételével. A tornán pályára lép a Korzó Boys, Péchy Tibor csapata, a CzimborákDVTK és a Fórumfoci Team két együttese. A szervezők a résztvevő játékosoktól adományokat gyűjtenek, melyet egy olyan munkanélküli miskolci édesanya részére ajánlanak fel, aki nagyon nehéz körülmények között, de nagyon nagy szeretetben, egyedül neveli 6 és 8 éves fiait. Az akcióhoz a pályára lépőkön kívül bárki csatlakozhat, a szervezők mindenkit szeretettel várnak a kb. 13.30-ig tartó tornán, aki akár készpénzzel, akár étkezési utalvánnyal, akár sporteszközökkel, akár játékokkal, vagy 134-140-es méretű gyerekruhákkal tudja segíteni a kezdeményezést.

– Csapatunknak ez már a harmadik jótékonysági akciója, mi szerveztük a ,,Dobj egy százast Bencének" és a ,,Gyűjtsd és taposd" akciókat – mondta Jáborcsik András, a Fórumfoci Team egyik tagja, a mostani torna egyik szervezője. – Az ezekből befolyt több, mint 800 000 forintot a DVTK leukémiában szenvedő fiatal kapusának, Rakaczki Bencének a gyógykezelésére, illetve a leukémiás gyerekek gyógykezelését segítő Bonta Zoltán Gyógyászati Alapítvány támogatására fordítottuk. Ezúttal egy rászoruló család karácsonyi ünnepét szeretnénk megszépíteni, ezért szerveztük ezt a mostani jótékonysági tornát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!