Sport

2012.11.26. 15:10

DKSK: meccs halasztás, időpont módosítások

Miskolc - A diósgyőri női kosárlabdacsapat tíz ismert meccse közül ötnek megváltozott a kezdése.

Miskolc - A diósgyőri női kosárlabdacsapat tíz ismert meccse közül ötnek megváltozott a kezdése.A Work Force-DKSK Miskolc női kosárlabdacsapata ebben az évben három fronton harcol, ezek közül az egyikben, a Magyar Kupában még nincs ellenfele, a nyolcaddöntőnek csak a hivatalos játéknapja ismert. A másik két sorozatban, az élvonalbeli bajnokságban (NB I/A csoport), valamint a nemzetközi porondon, az Közép-európai Női Ligában (CEWL) már korábban elkészítették a pontos programot, de ezen sorozatok 10 meccse közül ötnek az időpontját most módosították.

18.15-re

Ezek közül a legfontosabb: ezen a héten nem játszik hazai bajnokit a DKSK, mert a hét végén a miskolci városi sportcsarnok rendezvény miatt ,,foglaltat jelzett”, így új időpontot kellett keresni a Zalaegerszegi TE elleni meccsnek, amelyet december 12-re tettek át. Viszont nem az eredeti óra, perc kezdésre, hanem 18.15-re.

– A szurkolóink jobb kiszolgálása miatt döntöttünk a negyed hetes kezdés mellett, és amolyan rendező elvként, ha hétközi meccset játszunk, akkor ebben az időpontban fognak kezdődni a találkozók – tudtuk meg Szabó Istvántól, a klub technikai vezetőjétől, aki arra a kérdésre, hogy mitől lesz jobb ezzel a szurkolók kiszolgálása, így válaszolt: – Sokan jönnek autókkal a meccseinkre, és mivel a parkolásért 18 óráig fizetni kell, a korábbi 17.30-as kezdéssel szemben, ezzel a későbbi időponttal ezen anyagi tehertől mentesülnek a drukkereink.

Tévé miatt

Az említett rendező elvet figyelembe véve változott meg a jövő hét pénteki, BSE elleni bajnoki és a január 23-i, Trutnov elleni hazai ligameccs kezdési időpontja, 18.15-re.

Az említett három mérkőzéseken túl kettő összecsapásnak egy televíziós közvetítés miatt módosult a programja. Ugyanis a Diósgyőrnek a Post Wien elleni, Közép-európai Női Liga csoportmeccsét az egyik osztrák tévé élőben közvetíti, és mivel a korábbi időponttól egy nappal későbbre van műsorsávja a mérkőzés sugárzására a társaságnak, így ezt a találkozót január 10-én, csütörtökön 20.30-tól rendezik meg. Ezzel összefüggésben halasztotta el egy nappal az ezt a meccset követő soros összecsapását a piros-fehér gárda, ennek értelmében vasárnap 17.30-tól fogadják a PINK 424-Bácsbasket csapatát.


A Work Force DKSK-Miskolc programja:

NB I/A 13. forduló, december 7. (péntek), 18.15: Work Force-DKSK Miskolc – BSE-FCSM

NB I/A 12. forduló, december 12. (szerda), 18.15: Work Force-DKSK Miskolc – Zalaegerszegi TE NKK

NB I/A 14. forduló, december 15. (szombat), 18.00: Uniqua Euroleasing Sopron – Work Force-DKSK Miskolc

NB I/A 15. forduló, december 22. (szombat), 18.00: HAT-AGRO UNI Győr – Work Force-DKSK Miskolc

NB I/A 16. forduló, január 5. (szombat), 18.30: MKB Euroleasing Vasas – Work Force-DKSK-Miskolc

CEWL 5. forduló, január 10. (csütörtök), 20.30: POST Wien – Work Force-DKSK Miskolc

NB I/A 17. forduló, január 13. (vasárnap), 17.30: Work Force-DKSK Miskolc – PINK424-Bácsbasket

Magyar Kupa nyolcaddöntő, január 16. (szerda), ??: ? – Work Force-DKSK Miskolc

NB I/A 18. forduló, január 20. (vasárnap), 18.00: Pécsi EAC – Work Force-DKSK Miskolc

CEWL 6. forduló, január 23. (szerda), 18.15: Work Force-DKSK Miskolc – Kara Trutnov.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!