Sport

2012.09.28. 16:06

MKC: A szurkolókra is számítanak

Mezőkövesd - A Mezőkövesdi KC kézilabda csapata a Békési FKC-t fogadja a férfi kézilabda NB I/B Keleti csoportjának 2. fordulójában szombaton 18 órától.

Mezőkövesd - A Mezőkövesdi KC kézilabda csapata a Békési FKC-t fogadja a férfi kézilabda NB I/B Keleti csoportjának 2. fordulójában szombaton 18 órától.Zsigmond György, az MKC vezetőedzője: – Felkészültünk a mérkőzésre, jól dolgoztunk a héten, semmi nem hátráltatta a munkánkat. A vendégekről sikerült egy friss videofelvételt beszereznünk és ezt többször megnézve, kielemezve hangoltunk az összecsapásra. Nagyon várjuk a rangadót, amelyen számunkra csak a győzelem kiharcolása elfogadható eredmény. Sérültünk nincs és az első fordulóban vendégként aratott diadal is kellő önbizalmat adott nekünk. A fiúktól lendületes és eredményes kézilabdát várok, a szurkolóktól pedig azt, hogy az első perctől kezdve megfelelő hangerővel biztatnak majd bennünket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!