Sport

2012.09.21. 21:24

DVTK vs. Paks - Edzői nyilatkozatok

"<em>Ilyen meccsek kellenek, hogy összeérjen a csapat, és ha az így folytatódik, szépen lassan jó csapattá válhatunk"</em> - nyilatkozta Sisa Tibor a Paks elleni győzelem után.

"Ilyen meccsek kellenek, hogy összeérjen a csapat, és ha az így folytatódik, szépen lassan jó csapattá válhatunk" - nyilatkozta Sisa Tibor a Paks elleni győzelem után.Sisa Tibor (DVTK): – Ismerjük a csapatokat, tudtuk, hogy a Paks nagyon régóta építkező, jó játékosanyaggal rendelkező együttes, akik ellen olyan játékot kellene játszani, amelyben megvannak a helyzetek. Ez az elején jött, és lehet, hogy labdabirtoklásban a Paks jobb volt, de a helyzeteink inkább nekünk voltak. A győzelem fontos volt, és örülök, hogy ilyen elánnal játszva sikerült elérni. Ilyen meccsek kellenek, hogy összeérjen a csapat, és ha az így folytatódik, szépen lassan jó csapattá válhatunk.

Tomislav Sivic (MVM Paks): – Először is gratulálni szeretnék a DVTK-nak. Mindig élmény idejönni, és telt ház előtt játszani. Úgy vélem, hogy kiszolgáltuk a közönséget, és gratulálok saját csapatomnak is. Jól játszottunk, uraltuk a játékot, a labda többet volt nálunk, de nem voltunk annyira gólveszélyesek, mint kellene. 15 napja vagyunk együtt, és van fejődés, mondom ezt annak ellenére, hogy nem szereztünk pontot. Ma betettünk valamit a bankba, majd legközelebb kivesszük.


Miskolc - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 8. fordulójában a DVTK gárdája az MVM Paks együttesét fogadta pénteken 19 órától az Andrássy úton. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!