Sport

2012.09.24. 11:14

DVTK - Paks: Együtt néztük! - Harcoltak a sikerért a játékosok a pályán

A pénteki DVTK – Paks összecsapást Fekete Zsuzsa követte – velünk – figyelemmel.

A pénteki DVTK – Paks összecsapást Fekete Zsuzsa követte – velünk – figyelemmel. A klub korábbi munkatársa az alábbiakkal kezdte a mérkőzés elemzését.

– Már korán megszereztük a vezetést, bebizonyosodott, hogy „csillagok” nélkül is megy a csapatnak. – mondta Fekete Zsuzsa, aki a jelzőnél az ezúttal a kezdőből valamilyen oknál fogva kimaradó légiósokra gondolt, illetve Rudolf Gergelyre, aki még nem volt olyan erőnléti állapotban, hogy vállalja a szereplést. – A gólt megelőzően Fernando nagyon szépen tette a labdát Patrik elé, aki biztosan használta ki a helyzetet. Ezen kívül öröm volt látni, hogy az első félidőben mindig akadt valaki a pályán, aki az adott pillanatban felvállalta, hogy a hátán viszi az együttest. Hol Ribánszki, hol Takács, hol Gohér Gergő, hol pedig más, a Paks ezeknek köszönhetően sem tudott úgy eljutni a kapunkig, hogy az igazán veszélyes legyen. Az első negyvenöt percben még a játékvezetők ténykedései is borzolták a kedélyeket a lelátón, nem szoktuk meg, hogy itthon ennyire aprítsanak bennünket az ellenfelek.

Még nincs meg a lábbeli

A Magyar Sportújságírók Szövetségének elnökségi tagja megjegyezte, előzetesen tartott a korábban triplázó – egykori diósgyőri – Simon Attilától, de ez az első felvonásban teljesen alaptalannak bizonyult – szerencsére.

– A második félidőben a Paks igyekezett egyenlíteni, de a cseréik nem tudtak hozzátenni a mérkőzéshez, a mieink viszont nagyon hajtottak, küzdöttek, és Székesfehérvár után ismét nem kaptunk gólt – folytatta Fekete Zsuzsa. – Egy nappal korábban, a felvezetőmben azt jeleztem, elkelne már az a bizonyos góllövő cipő, s bár egyszer betaláltunk, azért még nincs meg ez a lábbeli, végig izgulni kellett, hogy zsebben legyen a három pont. Ismerem Rudolf Gergely helyzetét, mégis jó lett volna, ha akár tíz percre is bejön, mert megízlelhette volna milyen a hazai közönség. Végül is nem baj, legyen rendben és rúgjon három gólt a Ferencvárosnak... A meccs előtt reméltem, bebizonyítja a DVTK, hogy jó csapat, ez nem sikerült, „csak” azt mutatták meg a játékosok, hogy képesek harcolni a győzelemért.

ÉM-MI


A Diósgyőr-Paks margójára - Aki nem ugrál

„Minden meccs ajándék” – sehol nem értették, mit jelent ez az egyszerű mondat, csak mi, diósgyőriek tudtuk, hány évtized félelme és hálája van ebben a kétrudas drapira pingált mondatban. Fekete Zsuzsa írása.

DVTK - Paks fotókon és videókon

Győzelemmel hangolt a Ferencváros elleni idegenbeli rangadóra a DVTK. Nézze meg Ön is a Diósgyőr - Paks mérkőzés felvételeit!

Ön szerint ki volt a DVTK legjobbja a Paks ellen?

A székesfehérvári pontszerzés után ismét nagyot küzdött és remekül védekezett a Diósgyőri VTK, ami három bajnoki pontot eredményezett a Paks ellen. Ön szerint ki volt a piros-fehérek legjobbja?

DVTK vs. Paks - Bacsa gólja győzelmet ért

Miskolc - A labdarúgó NB I 8. fordulójában pénteken este a Diósgyőri VTK az MVM Paksot fogadta.

DVTK vs. Paks - Edzői nyilatkozatok

"Ilyen meccsek kellenek, hogy összeérjen a csapat, és ha az így folytatódik, szépen lassan jó csapattá válhatunk" - nyilatkozta Sisa Tibor a Paks elleni győzelem után.

BOON-ÉLŐ - DVTK vs. Paks 1-0 (1-0)

Miskolc - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 8. fordulójában a DVTK gárdája az MVM Paks együttesét fogadta pénteken 19 órától az Andrássy úton. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Elő kell venni a góllövő cipőt!

Nézzük együtt, együtt nézzük: ezúttal Fekete Zsuzsával követjük a DVTK péntek esti bajnokiját.

 


Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!