Sport

2012.08.07. 13:57

Tudják mire számíthatnak a borsodnádasdiak

Borsodnádasd - Két megyei II-es szezon után a harmadikat a megyei I-ben kezdik a nádasdiak. Hevesben.

Borsodnádasd - Két megyei II-es szezon után a harmadikat a megyei I-ben kezdik a nádasdiak. Hevesben.A labdarúgó Heves megyei II. osztály Keleti csoportjának küzdelmeit legutóbb a Borsodnádasdi LASE nyerte. A szomszédos megye első vonalába felkerült észak-borsodiaknál komoly változások történtek a holtszezonban, hiszen tizenegy új labdarúgót igazoltak. Az edző személye viszont maradt, vagyis Érsek Emil irányítja a nádasdiakat a következő évadban, amely számukra augusztus 18-án, szombaton, a Detk SE elleni hazai összecsapással kezdődik: ,,Az egyik oka az volt a sok igazolásnak, hogy az előző évi keretből hárman visszatérnek az ifjúsági csapatba, amelyet szintén erősíteni kell a megyei I-re. Aztán tavaly több esetben is tizenegy, tizenkét emberrel álltunk ki, és ezt szeretnénk elkerülni, szükségünk van a bő kispadra”. – mondta az Észak-Magyarországnak Vincze László szakosztályvezető.

A kiesés szóba sem jöhet

A sportvezető beszámolt arról is, hogy az edzőmérkőzéseken nagyon jó formát mutatott az együttes, a szintén megyei I-es Bélapátfalvát például 9-2-re verték:

,,Az erősítések alapján talán nem merész kijelenteni, hogy szeretnénk ott lenni a mezőny első felében, a legjobb nyolcban – fogalmazta meg a célt Vincze László. – Persze edzőmeccsből teljes mértékben nem lehet kiindulni, de korábban láttunk hevesi megyei I-es mérkőzéseket, és ezek alapján tudjuk mire számíthatunk. Kiesés? Az szóba sem jöhet...”

ÉM-MI


Az érkezők

Kertész Bence (Ózdi FC), Al-Mohamed Ádám (Ózdi FC), Tankó Dávid (Ózdi FC), Kanabé Roland (Cered), Kelemen Gergő (Tarnalelesz), Török Richárd (Tarnalelesz), Horváth Ferenc (Tarnalelesz), Szatmári Sándor (Tarnalelesz), Lónyai István (Tarnalelesz), Balogh Ádám (Hódoscsépány), Mészáros Károly (Sajógömör, Szlovákia).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!