Sport

2012.08.27. 11:27

Itthon, idegenben, imádom

Itthon, idegenben, imádom – ez állt azon a zászlón, amely mögött a vendégszektorban hét drukker álldogált a Diósgyőr – Siófok NB I-es focimeccsen.

Itthon, idegenben, imádom – ez állt azon a zászlón, amely mögött a vendégszektorban hét drukker álldogált a Diósgyőr – Siófok NB I-es focimeccsen. Az első félidőben csak az őket és a zászlójukat ismerők tudták róluk, hogy nem sok közük van a vendégcsapathoz (a zászlót, minden idegenbeli DVTK mérkőzésen fel lehet fedezni: egy hete Szombathelyen a Haladás – Diósgyőr bajnokin is lehetett látni a vendégszektorban, igaz, ekkor még a mostani ,,Itthon” helyett a ,,Szombathely” szó szerepelt rajta). A Siófok színeit (a kék-sárgát) többségében nélkülöző vendégszektorban állók, leginkább fehér felsőben ácsorogtak (ez azért szintén árulkodó jel volt), és nem nagyon biztatták a Balaton-partikat. Viszont a hazai góloknál örvendeztek és a második DVTK gólnál egész szektoros koreográfiát mutattak be, körbe-körbe vonatoztak a lelátón, így ünnepelve a vezetést, és mint később kiderült győzelmet jelentő gólt. Ez a produkció eleinte megdöbbenést keltett a hazai szektorokba jegyet váltók között, de hamarosan mindenkinek leesett: hét vidám diósgyőri fiú ezúttal a vendégszektorba váltott jegyet, vagyis a vendégszektorban nem volt egyetlen siófoki drukker sem ezen a meccsen. A mérkőzés lefújás után pedig a diósgyőri focisták a "vendégekkel" is lepacsiztak.

ÉM


Hátrányból fordította meg a Siófok elleni bajnokit a Diósgyőri VTK szombaton este, így ismét otthon tartotta a három bajnoki pontot. Nézze meg Ön is a Diósgyőri VTK – FGSZ Siófok meccs fotóit és videóit!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!