Sport

2012.06.26. 18:19

Diósgyőri VTK: Sekour és Seydi "igazoltan" van távol

Miskolc - Abdouraman már itt van, pár órát csúszott szezon elején a középpályás.

Miskolc - Abdouraman már itt van, pár órát csúszott szezon elején a középpályás.Három szerződéssel rendelkező játékosa nem jelent meg a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapatának a 2012/13-as szezon első edzésen, hétfőn délelőtt. A klub hivatalos tájékoztatása ezzel kapcsolatban úgy hangzott, hogy ,,különböző okok miatt” hiányzott az első foglalkozásról Abdouraman, Sekour és Seydi. Azt viszont a sajtó érdeklődésére sem árulta el Dudás Hunor, a csapatot működtető gazdasági társaság ügyvezetője, hogy az egyes labdarúgók esetében, pontosan milyen okok miatt maradtak távol a foglalkozástól, azt viszont megtudhattuk, hogy volt, aki jelezte, hogy nem tud ideérni, és volt olyan is, aki nem. Dudás Hunor ezzel összefüggésben arról is szót ejtett, hogy a játékosok megérkezése után döntenek arról, hogy a klub házirendjének szellemében esetleg szankcionálják-e egyik vagy másik játékos késését.

Portálunk információi szerint a kameruni Mohamadou Abdouraman volt az, aki nem jelezte előzetesen késésének okát. Mint kiderült, a középpályás csak néhány órát csúszott, ugyanis hétfőn délután megérkezett Diósgyőrbe, és már részt is vett a csapat második tréningjén. Mivel Abdouramnnak nem az volt az első ilyen késése, hiszen ez év elején, a téli alapozás kezdetére sem ért időre vissza, megkérdeztük Dudás Hunortól, hogy számíthat-e szankcióra a kameruni fiú.

– Tudom, hogy megérkezett Abdouraman, de még nem volt időm ezzel az üggyel foglalkozni, nem beszéltem a játékossal, így egyelőre nem ismerem az ő álláspontját, ennek hiányában pedig nem tudok, és nem is akarok nyilatkozni erről az ügyről – mondta udvariasan Dudás Hunor, aki arra a megjegyzésünkre, hogy a másik két játékos tudomásunk szerint jelezte késését, így velük kapcsolatban tisztább a kép, ezt válaszolta: – Sekour és Syedi valóban közölte a kollégáimmal még hétfő előtt, hogy nem tudnak ideérni időre.

A konkrét okokat most sem kívánta megnevezni Dudás Hunor, azt javasolta, hogy forduljunk Sztavinovszki Botond technikai igazgatóhoz, mert ezzel kapcsolatban ő tud pontos információkat, azonban nem jártunk sikerrel, mert a nevezett sportvezető nem kívánt többet elmondani annál, mint, ami a hétfői sajtótájékoztatón erről elhangzott, csupán annyit mondott, Sekour és Seydi igazoltan vannak távol.

Az Észak-Magyarország úgy tudja: Seydi betegsége miatt nem tudott repülőre ülni, és a kezdésre visszatérni, Sekourral pedig nyaralása közben történt egy olyan kellemetlen eset, amivel kapcsolatban plusz tennivalója akadt, és ezért késik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!