Sport

2011.11.05. 13:21

MSE: egyértelműen kell a győzelem

A Budapest Honvéd tartalék  gárdája lesz a Mezőkövesd vendége az NB II Keleti csoportjában vasárnap 13.30-tól.

A Budapest Honvéd tartalék  gárdája lesz a Mezőkövesd vendége az NB II Keleti csoportjában vasárnap 13.30-tól.Szabados György, az MSE vezetőedzője: - A megyei rangadón, Kazincbarcikán sokkal jobb teljesítményre számítottam a csapattól, előzetesen azt gondoltam, a játékosok nagyobb energiákat fognak mozgósítani azért, hogy nyerjünk. Azonban a KBSC lelkesebb volt, és ismét olyan hibákat vétettünk egyénileg, illetve csapat szinten is, amelyet az ellenfél kihasznált. A héten mentálisan próbáltam kihozni a játékosokat a letargiából, mert most egyértelműen kell a győzelem, ez nem kérdés. A Honvéd tartalékot ismerem, egy fiatal, szervezett társaság, egy-két rutinos emberrel. Kevés gólt kapnak, küzdenek az utolsó percig, ezért nem szabad lebecsülni őket, bár úgy érzem, azért a mi tudásunk nagyobb.

A mezőkövesdieknél Olasz D. sérült, Török sem százszázalékos egészségügyi szempontból, Elek pedig izomproblémákkal küzd.

A pályán

Mezőkövesd-Zsóry - Budapest Honvéd tartalék (vasárnap, 13.30)

Az MSE tervezett kezdőcsapata: Szántai – Zováth, Vámosi, Lakatos, Sivák - Bogdány, Bagi, Irhás, Jeremiás - Palásthy, Hamar.

Az edző tippje: 2-0.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!