Sport

2011.10.25. 16:31

Edzői nyilatkozatok a BKV Előre vs. Diósgyőri VTK kupameccs után

"<em>Gratulálok a Diósgyőrnek a továbbjutáshoz!</em>" - mondta Szapor Gábor, a BKV Előre vezetőedzője a Diósgyőri VTK elleni Magyar Kupa mérkőzés után.

"Gratulálok a Diósgyőrnek a továbbjutáshoz!" - mondta Szapor Gábor, a BKV Előre vezetőedzője a Diósgyőri VTK elleni Magyar Kupa mérkőzés után.

Szapor Gábor (BKV Előre): - Gratulálok a Diósgyőrnek a továbbjutáshoz. A mérkőzés egyes periódusaiban nehézzé tudtuk tenni számukra a mérkőzést, s bár készültünk a bravúrra, ez nem sikerült. Egy álommal kevesebb...

Benczés Miklós (Diósgyőri VTK): - A BKV azt mutatta, amit vártam: szervezett, kulturált futballt. Az első félidőben azt nyújtottuk, amit korábban, s bár szereztünk négy gólt, a második félidőben sokszor kapkodó volt a játékunk. Többször erőltettük a gyors indításokat, amiben volt veszély, viszont ezen alkalmakkor türelmesebbnek kellett volna lennünk.


Magyar Kupa: BKV Előre vs. Diósgyőri VTK 1-4 (0-2)!

A labdarúgó Magyar Kupa 4. fordulójában a Diósgyőri VTK csapata a BKV Előre vendégeként lépett pályára kedden 14 órától. A kupameccsről élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!